22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τέλος» ο Κορόμπκοφ

Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί ο Πάβελ Κορόμπκοφ, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται και να μην ανανεώνεται από τους Ρώσους.

Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ βρισκόταν στην «ομάδα του στρατού» από το 2014, αλλά πλέον θα πρέπει να βρει νέο «σταθμό» για να συνεχίσει την καριέρα του. «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τους υπεύθυνους της ομάδας που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο και με στήριξαν απόλυτα στις δύσκολες στιγμές που πέρασα. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπήρξα μέλος αυτού του σπουδαίου συλλόγου, οι ιστορικές επιτυχίες μας θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου. Εύχομαι σε όλους τους παίκτες να είναι επίμονοι και υπομονετικοί και να συνεχίσουν στο δρόμο προς τον κύριο στόχο: να γίνουν, ξανά, οι καλύτεροι στην Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάβελ Κορόμπκοφ, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών κι έτσι δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στη Μόσχα είχε συνολικά 113 συμμετοχές, έχοντας κατά μέσο όρο 4,4π. και 1,9 ριμπάουντ σε 11.2’.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ