22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τέλος ο Κιντ από Μπακς

Παρελθόν αποτελεί από τους Μιλγουόκι Μπακς ο Τζέισον Κιντ, πληρώνοντας το «μάρμαρο» για τα μη ικανοποιητικά αποτελέσματα μίας σεζόν που ξεκίνησε με προσδοκίες.

Οι Μιλγουόκι Μπακς εμπιστεύτηκαν στον Τζέισον Κιντ το καλοκαίρι του 2014, τη δημιουργία μίας ομάδας που με την πάροδο του χρόνου θα πρωταγωνιστούσε στο ΝΒΑ. Τα αποτελέσματα, όμως, δεν ήταν ακριβώς τα αναμενόμενα για τα «Ελάφια», και δη αναφορικά με την φετινή σεζόν, όπου μετά τις κινήσεις της τελευταίας offseason (Έρικ Μπλέντσο), για να πλαισιωθεί ακόμη καλύτερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρίσκονται πλέον στην όγδοη θέση της βαθμολογίας στην Ανατολή με 23-22, παλεύοντας να βρεθούν στα playoffs.

Κάπως έτσι, αποφασίστηκε η απομάκρυνση του άλλοτε «μύθου» του ΝΒΑ, με τη διοίκηση του συλλόγου να είναι απογοητευμένη από τα φετινά αποτελέσματα. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν μάλλον η εκ νέου προβληματικά εικόνα της ομάδας στην Φιλαδέλφεια, όπου ηττήθηκε με 116-94 από τους Σίξερς.

Τη θέση του, προς το παρόν, θα αναλάβει ο Τζο Πράντι, με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Μπακς, να πραγματοποιείται ύστερα από 3.5 χρόνια παρουσίας του Τζέισον Κιντ σε αυτήν, έχοντας οδηγήσει το Μιλγουόκι δις στα playoffs, με την καμπάνια τους βέβαια να ολοκληρώνεται σε αμφότερες τις περιπτώσεις από τον πρώτο γύρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ