21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Κέισι από τους Ράπτορς!

Ο Ντουέιν Κέισι οδήγησε τους Τορόντο Ράπτορς στη πρώτη θέση στη Ανατολική Περιφέρεια με το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ σε όλο το ΝΒΑ (59-23), έφτασε και μέχρι τα ημιτελικά της Ανατολής στα πλέι οφ, αναδείχθηκε και προπονητής της χρονιάς σε ψηφοφορία που διοργάνωσαν οι συνάδελφοί του προπονητές, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν στάθηκε ικανό να τον κρατήσει στη δουλειά του.

Οι Ράπτορς τον απέλυσαν, σύμφωνα με πηγή από τη λίγκα, που επικαλείται το ESPN! Προφανώς τις επόμενες ώρες θα μάθουμε περισσότερα, φαίνεται ωστόσο ότι ρόλο έπαιξε ο αποκλεισμός με sweep από τους Καβαλίερς του ΛεΜπρόν από τον τελικό της Ανατολής.

Ο Ντουέιν Κέισι έκλεισε φέτος επτά χρόνια στους Ράπτορς, ήταν ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας και φεύγει ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του. Δεν θα μείνει για πολύ χωρίς δουλειά πάντως, αφού ήδη φαίνεται να τον καλοβλέπουν οι Πίστονς.

Όσο για τους Ράπτορς, φαίνεται ότι αρχικά προσανατολίζονται προς την περίπτωση του Μάικ Μπαντενχόλτζερ, που μέχρι πρότινος δούλευε στους Χοκς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ