18.1 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Τέλος ο Βον απ’ τον Άρη

Προπαραμονή του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα ο Άρης παύει να υπολογίζει σε έναν Αμερικανό του. Ο Κουάμι Βον αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα κι επίσημα από τον Άρη.

Φαίνεται πως καμία από τις δύο πλευρές δεν ήταν ευχαριστημένη από τη συνεργασία τους. Είναι αλήθεια ότι από καιρό οι «κίτρινοι» έψαχναν τον τρόπο της λύσης του συμβολαίου του παίκτη, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο Βον τους… πρόλαβε αφού απαίτησε τη λύση της σύμβαση λόγω οφειλών προς το πρόσωπο του. Από την άλλη πλευρά ο επίσημος Άρης ισχυρίζεται πως πρόκειται για κοινή συναινέσει «διαζύγιο».

 

Σε κάθε περίπτωση, ο Αμερικανός δεν έδωσε κάτι ιδιαίτερο στην ομάδα έχοντας στο BCL 9,2 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ, αριθμοί που ήταν ακόμη πιο χαμηλοί στη Stoiximan.gr Basket League όπου είχε 8,8 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

 

Έτσι ο Βον δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Πάτρα για τον αγώνα του Σαββάτου (2/12, 16:30). Με τα σημερινά δεδομένα είναι άγνωστο αν ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου Αμερικανού στη θέση του ή αν θα περιοριστεί στην προσθήκη του Λευτέρη Μποχωρίδη, με τον οποίο η συμφωνία είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί. Αυτό θα γίνει από τη στιγμή που θα ανακοινώσει την αποδέσμευση του ο Παναθηναϊκός.

 

Στο μεταξύ με προβλήματα ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία για το ματς της Πάτρας αφού σε ένα μέρος μόνο της προπόνησης συμμετείχαν οι Φλιώνης, Πέτγουεϊ, Μοράντ ενώ ο Μούρτος ανέβασε το πρωί πυρετό και ο Αθηναίου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γαστροκνήμιο.

 

Η αποστολή αναχωρεί αύριο το πρωί για την Πάτρα όπου θα διανυχτερεύσει το Σάββατο ώστε την Κυριακή να ταξιδέψει για την Αθήνα απ’ όπου τη Δευτέρα θα αναχωρήσει για το Βέλγιο όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Οστάνδη στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου της πρώτης φάσης του Basketball Champions League.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ