17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Αλμπάνης, υποψήφιος ο Γεροφώτης στην Γέφυρα

Παρελθόν αποτελεί ο Θοδωρής Αλμπάνης, ο οποίος μετά την εντός έδρας ήττα της Γέφυρας από την Χαλκηδόνα, υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηη της ομάδας της Θεσσαλονίκης, γεγονός στο οποίο είχε αναφερθεί το basketa.gr με πρωινό του ρεπορτάζ.

Ωστόσο, με τις εξελίξεις να τρέχουν, ο πιθανότερος του αντικαταστάτης φαίνεται να είναι ο Δημήτρης Γεροφώτης, ο οποίος μετά από τριετή συνεργασία με τους Μαχητές Πειραματικό Πευκών, αποχώρησε στα τέλη του Ιανουαρίου, και γνωρίζοντας άρτια την κατηγορία, θεωρείται ως ο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Θοδωρή Αλμπάνη και να αποτελέσει τον τρίτο προπονητή των «πορτοκαλί» στην τρέχουσα σεζόν. Θυμίζουμε ότι η Γέφυρα με ρεκόρ 7-12, βρίσκεται αναμένεται να δώσει μάχη για την παραμονή της για τρίτη σεζόν στην Β' Εθνική.

Αναλυτικά :

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΣ Γέφυρας ανακοινώνει την λύση συνεργασίας (κατοπιν παραιτησεως) με τον προπονητή Αλμπάνη Ρούλη τον ευχαριστεί θερμά για την άριστη συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ