23.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τέλος κύκλου, όχι εποχής

Η ζωή πολλές φορές τα φέρνει αλλιώς από αυτά που υπολογίζουν πολλοί, ή ακόμα και θεωρούν δεδομένα.

Ο άδοξος αποκλεισμός της Μπάμπεργκ από τα ημιτελικά του γερμανικού πρωταθλήματος από την Ράστα Βέχτα και το πρόωρο τέλος της σεζόν, είναι πολύ πιθανό να σημάνει και το τέλος ενός μεγάλου και πολύ επιτυχημένου κύκλο στην καριέρα του Νίκου Ζήση.

Μπορεί πριν από λίγους μήνες να φαινόταν μια πρόθεση ανάθεσης πόστου τεχνικού διευθυντή στον διεθνή Ελληνα παίκτη, για να οδηγήσει την Μπάμπεργκ στην επόμενη ημέρα, αλλά στην πορεία οι εκτιμήσεις δεν έδειχναν πρόθεση για άμεση δυναμική επιστροφή, παρά για κάποια περίοδο αναμονής και ύφεσης της ομάδας.

Ο Ζήσης έτσι κι αλλιώς νιώθει ότι τον κρατάνε τα πόδια του ακόμα και στις προτεραιότητές του πριν κάνει το, όποιο, επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι να παίξει για έναν ακόμα χρόνο. Είναι δεδομένη επιθυμία του επίσης, να κλείσει την καριέρα του στο ανώτατο επίπεδο στο οποίο την «περπάτησε» όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή της Ευρωλίγκας.

Όλα δείχνουν ότι το όνομά του θα προστεθεί σε αυτά που θα συζητηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ κάτι δεν υπολογιζόταν  μέχρι πριν από λίγο καιρό. Τα ερωτήματα είναι αν θα συζητηθεί μόνο σε ομάδες Ευρωλίγκας και μόνο σε ομάδες εκτός Ελλάδας, όπως είχε συνηθίσει τόσα χρόνια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ