28.8 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Τέλος και τυπικά ο Πεδουλάκης, συνεχίζει με Βόβορα

Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης, με το «διαζύγιο» των δύο πλευρών να ανακοινώνεται το απόγευμα της Παρασκευής (15/11). Υπηρεσιακός τεχνικός ο Γιώργος Βόβορας.

Ο «Άρτζι» απέτυχε για τρίτη φορά στους «πράσινους» και πληρώνει το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων και των άσχημων αποτελεσμάτων. Μετά τον αποκλεισμό στο θεσμό του Κυπέλλου από τον Προμηθέα Πάτρας ήρθε και η εντός έδρας ήττα από την Άλμπα Βερολίνου, με το ποτήρι της υπομονής να ξεχειλίζει.

Προσωρινός διάδοχος του 55χρονου κόουτς θα είναι ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιώργος Βόβορας. Ο τελευταίος είχε εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού και το 2016, όταν είχε απομακρυνθεί ο Πεδουλάκης από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού», αλλά και πέρσι όταν λύθηκε η συνεργασία με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως διοίκηση, ουδέποτε  έχουμε μάθει να κρυβόμαστε ανεξαρτήτως συνθηκών και αποτελεσμάτων.

Από το 2012 και μετά, φέτος έχουμε πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη επένδυση, όμως η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας δεν είναι η επιθυμητή.

Ως εκ τούτου και με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού, συναποφασίσαμε με τον Παναθηναϊκό και φίλο, Αργύρη Πεδουλάκη, να λύσουμε τη συνεργασία μας, κοινή συναινέσει.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας, καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Γιώργος Βόβορας».

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ