24.3 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Τέλος η σεζόν για τον Παππά

Ρήξη χιαστού υπέστη ο Νίκος Παππάς, κάτι που σημαίνει πως θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (23/01) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον εκτός έδρας αγώνα του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έμελλε να συνδυαστεί με ένα πολύ δυσάρεστο νέο για τους «πρασίνους». Σε μια ανύποπτη φάση ο 28άχρονος γκαρντ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη ρήξη χιαστού. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πως ο Ρικ Πιτίνο θα τον στερηθεί όχι μόνο την Πέμπτη (24/01, 21.30) στη «Menora Mivtachim Arena», κόντρα στους Ισραηλινούς, αλλά μέχρι το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νίκος Παππάς είχε τραυματιστεί και παλαιότερα σοβαρά στο γόνατο, όταν είχε υποστεί ρήξη χιαστού και πρόσθιου μηνίσκου στο δεξί πόδι, στο φινάλε της σεζόν 2014-2015, σε αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου για τα πλέι οφ στο Βενετόκλειο. Φέτος είχε, κατά μέσο όρο, με τον Παναθηναϊκό 11π., 1,5 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ στην Basket League και 8,4π. και 1,4 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ