17.4 C
Athens
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Τέλος η σεζόν για Μαρκάνεν

Πρόωρα ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν στο ΝΒΑ για το Λάουρι Μαρκάνεν, καθώς παρουσίασε αυξημένο καρδιακό σφυγμό και οι Σικάγο Μπουλς θα τον υποβάλουν σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του κι αν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία του.

Ο 21χρονος φόργουορντ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους «ταύρους» στα επόμενα παιχνίδια τους, μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, όπως αποφασίστηκε από τον οργανισμό. Ο Φινλανδός παραπονέθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Τορόντο Ράπτορς για έντονη κούραση και αυξημένο καρδιακό ρυθμό, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει στον πάγκο στο δεύτερο μέρος του ματς και να περάσει από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, που σε πρώτη φάση έδειξε ταχυκαρδία.

Οι Σικάγο Μπουλς, λοιπόν, έκριναν πως θα πρέπει να μείνει για προληπτικούς λόγους εκτός δράσης, έως ότου ολοκληρώσει όλες τις ιατρικές εξετάσεις, για να εξακριβωθεί η κατάστασή του. Σε πρώτη φάση, πάντως, ο προπονητής του, Τζιμ Μπόιλεν, δήλωσε πως είναι απλώς προσεκτικοί, με τον πρώτο έλεγχο να μη δείχνει κάτι ανησυχητικό. Ο Λάουρι Μαρκάνεν έπαιξε φέτος σε 52 ματς, έχοντας κατά μέσο όρο 18,7π., εννέα ριμπάουντ και 1,4 ασίστ μ σε 32.3’.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ