18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τέλος εποχή για Ουέιντ; (vid)

Ο αγώνας που έδωσε με τη φανέλα των Χιτ στη Φιλαδέλφεια ήταν ο τελευταίος του Ντουέιν Ουέιντ για τη φετινή σεζόν. Πιθανώς να ήταν και ο τελευταίος της ένδοξης καριέρας του! Ο ίδιος δεν το επιβεβαίωσε, ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι το σκέφτεται. Κι ότι δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να ανακοινώσει πως μετά από 15 λαμπρές σεζόν στο ΝΒΑ θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Όχι όμως τώρα.

"Αγαπάω τη Φιλαδέλφεια, αλλά δεν θα βγάλετε είδηση εδώ στη Φιλαδέλφεια. Λυπάμαι. Εκτιμώ το ότι ενδιαφέρεστε, αλλά αφήστε αυτό να με απασχολήσει αργότερα", είπε χαμογελώντας στη συνέντευξη Τύπου και εξήγησε:

"Δεν έχω το μυαλό μου τώρα σε αυτό το πράγμα. Μόλις ολοκλήρωσα τη 15η σεζόν μου στο ΝΒΑ. Θα καθήσω και θα σκεφτώ. Αλλά πρώτα θα αφοσιωθώ στην οικογένειά μου. Θέλω να είμαι σίγουρος πως θα βρίσκομαι κοντά τους. Κι όταν ασχοληθώ ξανά με το μπάσκετ, που θα γίνει πολύ αργότερα, θα το σκεφτώ".

 

Ο προπονητής των Χιτ, Έρικ Σπέλστρα, ζήτησε πάντως από τους δημοσιογράφους να μην ανοίξουν την κουβέντα για το ενδεχόμενο "αντίο" του Ουέιντ, "γιατί θα με πιάσουν τα κλάματα", όπως είπε! Ενώ ο σταρ των Σίξερς, Τζόελ Εμπίιντ, εξήγησε γιατί αμέσως μετά τη λήξη του πέμπτου και τελευταίου αγώνα της σειράς Σίξερς-Χιτ έσπευσε να αγκαλιάσει τον Ντουέιν Ουέιντ:

"Έπρεπε να του δείξω πόσο τον σέβομαι, γιατί δεν ξέρω αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι ή αν θα παίξει και του χρόνου. Είναι ένας τεράστιος παίκτης και η θέση του είναι στο Hall of Fame".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ