16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τέλος εποχή για Αχή στο Ψυχικό, και τα πλάνα της νέας σεζόν

Σε μια από τις κρισιμότερες χρονιές της ιστορίας του μπαίνει το Ψυχικό, το οποίο έχοντας ως τιμονιέρη τον Γιώργο Ρεμεντέλα, μπορεί να αισθάνεται ότι θα μπορέσει να έχει τον κατάλληλο καπετάνιο στις φουρτούνες.

Έτσι, τέτοια εποχή πέρυσι ήταν ο Παύλος Αχής ο οποίος σταματούσε το μπάσκετ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, κάτι που συμβαίνει το φετινό καλοκαίρι με τον Ντίνο, ο οποίος στα 31 χρόνια αποφάσισε να σταματήσει από την ομάδα την οποία αναδείχθηκε, και έγινε αναπόσπαστο μέλος της, ζώντας όλη την πορεία της προς την καταξίωση.

Ο έμπειρος γκαρντ την περσινή σεζόν σε 30 παιχνίδια είχε 7,3 και μερικά καθοριστικά σουτ, ενώ αποτέλεσε και τον άνθρωπο με τον μεγαλύτερο δεσμό με τον σύλλογο, μαζί βέβαια με τον αδελφό του, και τον coach Ρεμεντέλα.

Δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα και οι Νικόλας Παπανικολάου, Θωμάς Νίκου, Νίκος Τσιώκος, Μάριος Σακελλαρίου, ενώ αποχώρησαν οι Βασίλης Μουράτος και Σβεν Σμάιλαγκιτς που οδεύει προς Ουγγαρία.

Βασικό πλάνο της νέας σεζόν, η στελέχωση με νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες οι οποίοι θα αγωνιστούν σε ένα υγιές περιβάλλον και θα μπορέσουν να αναδειχθούν μέσα από το Ψυχικό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ