19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τέλος εποχής στη Δάφνη Δάφνιου (pic)

Τα πράγματα ήταν δύσκολα εξ' αρχής στην Δάφνη Δαφνίου, και αυτό φάνηκε τόσο με τον αποχώρηση του Μάη Κωνσταντινίδη, όσο και με την αποχώρηση όλων των παικτών του ρόστερ, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι.

Τα τελευταία χρόνια, και με την αμέριστη βοήθεια του Περιστερίου και του Ανδρέα Πολέμη, η ομάδα του Χαϊδαρίου έφτασε στο αποκορύφωμα της, φτάνοντας από την Β' ΕΣΚΑ στην Α2 Ανδρών, αλλά αυτό που ψυθιρίζονταν όλο αυτό το διάστημα φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα.

Με φόντο τις εκλογές στις αρχές του Ιούνη, η διοίκηση της Δάφνης εξέδωσε μια άκρως συγκινητική αλλά και κατατοπιστική ανακοίνωση, αναφέροντας ότι ένας κύκλος 9 ετών έκλεισε, και με μια αφίσα με λεζάντα «The Last Dance». Το μέλλον της ομάδας της Δυτικής Αττικής θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες, με την κατάσταση αυτή τη στιγμή να φαντάζει δύσκολη, και θα κριθεί σίγουρα από την διάδοχη κατάσταση.

Αναλυτικά :

«Το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου είναι πάντα η αφετηρία για το άνοιγμα ενός άλλου μεγαλύτερου.
Κι η ώρα αυτή έφτασε για εμάς,μετά από 9 χρόνια.
Είμασταν μια παρέα,μείναμε μια παρέα,θα είμαστε πάντα παρέα.
Σ αυτά τα χρόνια μεγαλώσαμε και μαζί μας μεγάλωσε και η ΔΑΦΝΗ,που αγαπήσαμε,η ΔΑΦΝΗ που πίστα και παθιασμένα υπηρετήσαμε και μας έδωσε αμέτρητες χαρές κι ελάχιστες πίκρες.
Υπερήφανοι,ευτυχισμένοι,δικαιωμένοι και χαμογελαστοί ευχόμαστε να δούμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές δόξας και αθλητικού μεγαλείου για την ομάδα της καρδιάς μας.
Ήρθαμε ενωμένοι,αποχωρούμε αγκαλιασμένοι με ένα μεγάλο ευχαριστω και μια υπόκλιση σε όλους όσους συνέβαλλαν ώστε το δικό μας όραμα να γίνει πραγματικότητα.
Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε...»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ