21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Τέλος εποχής για Φαραζή στο Κορωπί (pic)

Ο Γιώργος Φαραζής αποτελεί έναν από τους εργάτες του Κορωπίου, και από τους ανθρώπους που συνέδεσαν την πορεία του με την συμμετοχή της ομάδας της Ανατολικής Αττικής στην Β' Εθνική.

Ωστόσο, και μετά από επτά χρόνια στο αντρικό τμήμα, υπέβαλε την παραίτηση του, παραμένοντας ενεργός στης ακαδημίες, και φυσικά δίπλα στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε. Στην επιστολή του στην προσωπική του σελίδα εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του, ευχαριστεί όλους τους παίκτες και προπονητές, αλλά και όσους με τους οποίους συνεργάστηκε, ενώ ζητάει συγνώμη σε όσους αδίκησε.

Αναλυτικά έγραψε : «Σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου στο ΔΣ , απο την αντρική ομάδα του ΓΣ Κορωπίου ύστερα από εφτά (7) χρόνια στις εθνικές κατηγορίες!

Θα αφοσιωθώ στις ακαδημίες του συλλόγου δίπλα στον Νίκο Οικονόμου.

Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και πορευτήκαμε μαζί για το καλό της ομάδας.

Ζητάω συγνώμη απο αυτούς που αδίκησα αλλά δυστυχώς οι αστάθμητοι παράγοντες αλλάζουν κατα καιρούς τα δεδομένα .

Η συνταγή των επιτυχιών είναι η ειλικρίνεια η οποία αποφέρει την αρμονική συνύπαρξη , μεταξύ της διοίκησης του προπονητή και των παιχτών.

Θεωρώ πως η αποχώρησή μου θα επηρεάσει θετικά την ομάδα και η πορεία της θα είναι ανοδική τα επόμενα χρόνια.

Χάναμε και δεν καναμε πλέον αυτοκριτική , όλα καλά, αντίθετως όταν χάναμε στην Β Εθνική ήταν βαρύ το κλίμα μέχρι να έρθει η επόμενη νίκη.

Το αποκορύφωμα ήταν οι 11 συνεχόμενες νίκες στην Β' Εθνική πριν 3 χρόνια παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ!

Εννοείται πως θα παραμείνω δίπλα στην ομάδα που φόρεσα πρώτη φορά την φανέλα της πριν 30 χρόνια.

Να ευχαριστήσω ολους τους παίχτες,τους προπονητές , τους φροντιστές καθώς και όλους τους χορηγούς και τους φορείς οι οποίοι συνέβαλλαν στις πορείες μας στις εθνικές κατηγορίες.Επίσης τους διαιτητές , τους παράγοντες των άλλων ομάδων με τους περισσότερους εκ των οποίων διατηρώ πολύ καλές σχέσεις.

Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης και ειδικότερα 2 απο αυτούς όπου μαζί ξεκινήσαμε το όνειρο και οποίοι ήταν βασικοί συντελεστές σε όλες τις πορείες της ομάδας.

Κλείνοντας θα ευχηθώ να συνεχίσει αυτή η ομάδα να είναι μια οικογένεια και...Τα καλύτερα έρχονται!!!
Το σημερινό παιχνίδι είναι η ολοκλήρωση μιας ακόμη χρονιάς με θετικό πρόσημο!

Με εκτίμηση Γιώργος Φαραζής»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ