16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τέλος εποχής; Ίσως…

Ο Καρμέλο Άντονι έπαιξε 23 λεπτα και σκόραρε 15 πόντους στο τελευταίο παιχνίδι των Νικς για φέτος κόντρα στους Σίξερς. Είναι πολύ πιθανό αυτό να ήταν και το τελευταίο του με τη φανέλα της ομάδας της Νέας Υόρκης. Παρ' όλο που έχει συμβόλαιο μαζί της για άλλα δύο χρόνια, ο "Μέλο" άφησε ορθάνοικτη την πόρτα της εξόδου.

"Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την ομάδα. Θα ξέρω περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες. Πρέπει να βάλω κάτω ορισμένα πράγματα και να σκεφτώ. Να μιλήσω με την ομάδα, με την οικογένειά μου και να δω τις προτεραιότητές μου. Που είναι φυσικά να κερδίζω". 

Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα για τον Άντονι. Έχει βαρεθεί να χάνει. Τα τελευταία τρία χρόνια οι Νικς κάνουν πάνω από 50 ήττες σε κάθε σεζόν και απογοητεύουν. Αυτό δεν αρέσει στον "Μέλο". Δεν αρέσει όμως ούτε στους Νικς, οι οποίοι τον Φεβρουάριο είχαν κάνει συζητήσεις με διάφορες ομάδες για να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή. 

"Μπορεί να το κάνουν και τώρα, δεν ξέρω. Υπήρξε πάντως κάποια στιγμή που πίστεψα ότι θα έφευγα από εδώ", είπε ο Άντονι, ο οποίος έχει στο συμβόλαιό του όρο ότι δεν μπορεί να δοθεί με ανταλλαγή χωρίς να δώσει ο ίδιος τη συγκατάθεσή του. Και σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποσύρει αυτό τον όρο.

Ο "Μέλο" φαίνεται να έχει πρόβλημα και με τον Φιλ Τζάκσον. Νωρίτερα μέσα στη σεζόν ο πρόεδρος των Νικς είχε κάνει έμμεση κριτική στον σούπερ σταρ της ομάδας, που δυσαρεστήθηκε. Και δεν το κρύβει: "Αν κάποιος μιλούσε άσχημα, έστω και εμμέσως, για σένα και τη δουλειά σου, τι θα έκανες; Θα ένιωθες κάπως. Θα ήθελες αυτός ο άνθρωπος να έρθει κατ' ευθείαν σε σένα και να σου μιλήσει. Έτσι νιώθω κι εγώ. Και είμαι πάντα ανοικτός, διότι είμαι πολύ ειλικρινές άτομο". 

Το κλίμα, λοιπόν, είναι βαρύ στις σχέσεις μεταξύ των Νικς και του Καρμέλο Άντονι. Κι αν τελικά οι Νικς επιλέξουν να "χτίσουν" την ομάδα από την αρχή με νεαρούς παίκτες και "κολώνα" τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, τότε ο "Μέλο" θα αναζητήσει αυτό το καλοκαίρι τον επόμενο σταθμό της καριέρας του...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ