25.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Τέλος από την ΑΕΚ ο Καντζούρης

Μετά το Λούκα Μπάνκι, παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και ο άμεσος συνεργάτης του Ηλίας Καντζούρης.

Ο 45άχρονος τεχνικός και η «Ένωση» δεν θα ακολουθήσουν κοινή πορεία και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει έληξε και δεν ανανεώθηκε. «Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που υπηρέτησα έναν οργανισμό αυτής της εμβέλειας. Αποχωρώ με ευχάριστα συναισθήματα μέσα μου. Εύχομαι ένα λαμπρό μέλλον στην ομάδα, έτσι όπως αρμόζει σε ένα τεράστιο σύλλογο, όπως είναι η ΑΕΚ», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ ο Ηλίας Καντζούρης.

Πλέον, ανοίγει και τυπικά ο δρόμος ώστε η ΑΕΚ να προχωρήσει στην πρόσληψη του νέου προπονητή της και του επιτελείου του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον Ηλία Καντζούρη. Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος με τις γνώσεις και το ήθος του προσέφερε τα μέγιστα στη «Βασίλισσα». Η οικογένεια της ΑΕΚ ΒC τού εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ