15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τέλος από ΑΠΟΕΛ ο Ζιάγκος, «παίζει» για Ρέθυμνο

Παρελθόν για τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί από τη Δευτέρα (19/11) ο Βαγγέλης Ζιάγκος ο οποίος πλέον μπαίνει στο «κάδρο» για να αναλάβει το Ρέθυμνο.

Ο Έλληνας τεχνικός απομακρύνθηκε ξαφνικά από την τεχνική ηγεσία του κυπριακού συλλόγου, εξαιτίας του μέτριου ξεκινήματος της ομάδας που είχε ρεκόρ 3-3 έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή καλαθόσφαιρας Ανδρών κ. Βαγγέλη Ζιάγκο. 

Η απόφαση πάρθηκε σήμερα μετά τη συνάντηση των δυο πλευρών. 

Ευχαριστήσουμε τον κ. Βαγγέλη Ζιάγκο για τη συνεργασία μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Πλέον είναι πιθανό ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι το Ρέθυμνο. Οι Κρητικοί παραμένουν η μοναδική ομάδα στη Basket League που δεν έχει πανηγυρίσει καμία νίκη και γι' αυτόν τον λόγο βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Σταύρου Μυκονιάτη. Οι ιθύνοντες της ομάδας έκαναν κρούση και προσπάθησαν να πείσουν τον Θανάση Σκουρτόπουλο, όμως ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν αποδέχτηκε την πρόταση. Πλέον ο Ζιάγκος είναι στο προσκήνιο για το Ρέθυμνο και είναι πιθανό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ