23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τέλος από Αγρίνιο ο Μπερερής

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Γιώργος Μπερερής, που αποτελεί παρελθόν από το Αγρίνιο, ενώ βρίσκεται στη διαδικασία αποκατάστασης, μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί μέσα στην περασμένη χρονιά.

Μία δύσκολη σεζόν ήταν η περσινή για τον Γιώργο Μπερερή, λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί. Ο έμπειρος γκαρντ, όμως, είχε διαμηνύσει πως θα επανέλθει πιο δυνατός από ποτέ και έχει σκοπό να το πραγματοποιήσει, ευρισκόμενος σε αρκετά καλή πορεία για την αποκατάστασή του, αν και πλέον χρειάζεται να το κάνει, ψάχνοντας για την επόμενη ομάδα του.

Ο Μπερερής δε θα αγωνίζεται πια στο Αγρίνιο, με το οποίο αγωνίστηκε για τρία χρόνια και αποτέλεσε «ακρογωνιαίο λίθο» στην καθιέρωση της ομάδας, με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση της τέταρτης θέσης το 2017, η οποία μάλιστα κόντεψε να την φέρει στην Α2 με τις ανακατατάξεις που τότε είχαν γίνει. Ο «κύκλος», όμως, κλείνει και ο 33χρονος «άσος» θα ξεκινήσει… για άλλες πολιτείες, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό του και προσεγγίζοντας ήδη το ενδιαφέρον ομάδων. Μένει να φανεί, ποια θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τις ουκ ολίγες υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στο παρκέ, με το ήθος του και την εξαιρετική του σχέση με τον κόσμο να είναι ακόμη δύο στοιχεία που τον ξεχώρισαν στην πορεία του στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ