23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τέιλορ: Από τη φυλακή στους Ουόριορς (vids)

O Άαρον "Showtime" Τέιλορ έχει την δική του χολιγουντιανή ιστορία. Ήταν 26 χρόνια κρατούμενος στις φυλακές Saint Quentin και τα ξημερώματα ήταν ένα σημαντικό κομμάτι ενός αγώνα του ΝΒΑ. Ήταν ο άνθρωπος που προσφώνησε τον αγώνα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Χιούστον Ρόκετς βρίσκοντας στην ομάδα του Σαν Φραντσίσκο μια τεράστια αγκαλιά. Σαν αυτή που του έκανε στο τέλος της αναμέτρησης ο Στεφ Κάρι.
 
Ο Τέιλορ έκανε play by play αγώνων για χρόνια μέσα στις φυλακές. Εκεί ήταν που γνωρίστηκε με τους αθλητές των Ουόριορς, οι οποίοι έκαναν επισκέψεις στη Saint Quentin στο πλαίσιο του κοινωνικού τους προγράμματος, παίζοντας μπάσκετ με τους κρατούμενους. Ο Τέιλορ αποφυλακίστηκε και οι Ουόριορς δεν τον ξέχασαν. Τον αναζήτησαν, τον βρήκαν και ήταν ο δικός τους καλεσμένος με τον δικό του ενεργό ρόλο στο παιχνίδι.
Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Κάρι να τον αγκαλιάζει σφιχτά και να τον καλεί να μιλήσει μαζί του στην συνέντευξη που έδωσε μετά το παιχνίδι, για να πει τη δική του ιστορία.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA Buzz (@officialnbabuzz)

Ο Τέιλορ είχε καταδικαστεί για κλοπή και ένοπλη επίθεση. Μέσα στη φυλακή αποφάσισε να αλλάξει ρότα, βρήκε διέξοδο και μέσα από το μπάσκετ. Μιλώντας μετά το παιχνίδι τα ξημερώματα, ο Στεφ Κάρι δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυά του ακούγοντάς τον να λέει «ήθελα να γίνω καλύτερος άνθρωπος απ' αυτό που ήμουν». Ο Τέιλορ πήρε την μπάλα του αγώνα και ο Κεντ Μπέιζμορ του έριξε και το... μπουγέλο του για το "καλωσόρισες".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ