26 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Τάσεις… φυγής του Τάκερ από τους Ρόκετς

Πάνω σε τεταμένο σχοινί βρίσκεται η σχέση του Πι Τζέι Τάκερ με τους Χιούστον Ρόκετς, με τον Αμερικανό παίκτη να θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας εξαιτίας του γεγονός ότι οι «ρουκέτες» δεν τον παραχωρούν μέσω ανταλλαγής.

Ο κύκλος του Πι Τζέι Τάκερ με τους Χιούστον Ρόκετς φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί και μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο Τέξας φαίνεται έτοιμος να εγκαταλείψει τον οργανισμό για... χατίρι άλλων πολιτειών.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο άλλοτε παίκτης του Άρη δείχνει απογοητευμένος από την παραμονή του στους Ρόκετς και ο τεχνικός Στίφεν Σίλας με δηλώσεις του υποστήριξε ότι ψάχνουν μία ανταλλαγή που θα αφήσει και τις δύο πλευρές ευχαριστημένες.

Μετά και την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει, οι Ρόκετς είναι θετικοί στην ανταλλαγή εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι και ήδη οι Λέικερς, οι Μπακς, οι Χιτ και οι Νετς είναι έτοιμες να κάνουν την κίνησή τους πριν την λήξη της προθεσμίας.

Ο Τάκερ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του τετραετούς συμβολαίου του, αξίας 32 εκατ. δολαρίων, και πρόσφατα υπήρξε προσπάθεια από τους Ρόκετς για διετή ανανέωση του παίκτη για 17 εκατομμύρια δολάρια, όμως η πλευρά του Τάκερ αξίωνε ένα ποσό κοντά στα 24 εκατ δολάρια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ