16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τάσεις φυγής από Αμερικανούς

Η κατάσταση στην Ιταλία είναι τραγική, με ολόκληρη τη χώρα να έχει τεθεί σε καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού, ο οποίος έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 360 ανθρώπους, ενώ περισσότερα από 7.000 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Η ανησυχία για τον ιό COVID-19 έχει ήδη επηρεάσει και τους αγώνες εντός συνόρων, με άλλους να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και άλλους να αναβάλλονται, υπό το φόβο της περαιτέρω εξάπλωσής του. Επηρεασμένοι είναι και οι παίκτες, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ μάλιστα υπάρχουν έξι Αμερικανοί οι οποίοι έχουν ήδη εκφράσει στη διοίκηση των ομάδων τους την επιθυμία τους να αποχωρήσουν.

Όπως αναμεταδίδει ο δημοσιογράφος Εμιλιάνο Γκαρσία ο Τζούλιαν Στόουν της Βενέτσια, οι Τζόρνταν Παρκς και Ντέιβιντ Λόγκαν της Τρεβίζο, ο Ζακ Τόμας της Πεζάρο, ο Ντομινίκ Σάτον της Μπρίντιζι και ο Τόνι Ντάγκλας της Βαρέζε θέλουν να αποχωρήσουν από τη χώρα, η οποία βρίσκεται σε «κόκκινο συναγερμό», με τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε να έχει ήδη επεκτείνει από την Κυριακή (08/03) τα περιοριστικά και προληπτικά μέτρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ