27.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Τάουνς: «Η ψυχή μου πέθανε μαζί με την μητέρα μου» (vid)

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς μπορεί να ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον πρώτο αγώνα της σεζόν για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς αλλά μετά τη λήξη του αγώνα με τους Πίστονς προκάλεσε συγκίνηση με τις δηλώσεις του σχετικά με τον χαμό της μητέρας του από τον κορονοϊό.

Ο παίκτης των «λύκων» είναι από τους ανθρώπους που έχει ανοιχτές...πληγές από το πέρασμα του κορονοϊού, καθώς η πανδημία προκάλεσε τον θάνατο της μητέρας του αλλά και επτά ακόμη ατόμων από το στενό συγγενικό του κύκλο. Όπως είναι λογικό ο Τάουνς δεν μπορεί να ξεχάσει αυτή την απρόσμενη απώλεια και στις δηλώσεις του αποκάλυψε ότι δεν είναι τίποτα το ίδιο πλέον και ότι η ψυχή του έφυγε μαζί με την μητέρα του.

«Ξέρετε κάτι; Δεν αναγνωρίζω καν τα παιχνίδια που έπαιξα τα προηγούμενα χρόνια και πώς ένιωσα τότε. Για να είμαι ειλικρινής, ούτε τα θυμάμαι, ούτε με ενδιαφέρουν Μπορώ να καταλάβω μόνο τι συνέβη από τις 13 Απριλίου και έπειτα. Μπορεί να με βλέπετε να χαμογελώ, αλλά αυτός ο Καρλ που ξέρατε πέθανε στις 13 Απριλίου. Δεν θα ξαναγυρίσει, δεν τον θυμάμαι. Έχω φυσική παρουσία, αλλά η ψυχή μου πέθανε πριν από πολύ καιρό.

Είμαι τυχερός που έχω τα παιδιά μου και τα ανίψια μου που με περιμένουν στο σπίτι. Και την αδελφή μου που πάντα ήταν η αγαπημένη της μητέρας μου και ας λέει ότι ήμουν εγώ. Θέλω πολύ να απαντήσω σε ερωτήσεις σας για το παρελθόν, αλλά μιλάτε για πριν τις 13 Απριλίου. Και αυτόν τον τύπο δεν τον ξέρω, δεν τον θυμάμαι καθόλου» ήταν τα λόγια του Καρλ Άντονι Τάουνς.

Ο ψηλός των Τίμπεργουλβς σημείωσε 22 πόντους και 11 ριμπάουντ στη νίκη επί των Πίστονς με 111-101 και φρόντισε να πάρει μαζί του την μπάλα του αγώνα σε μία ένδειξη μνήμης προς τιμήν της μητέρας του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ