25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τάνιεβιτς: «Έπαιξε εξαιρετικά η Ελλάδα, με εντυπωσίασε»

Τα λάθη της πλήρωσε η Εθνική Μαυροβουνίου στο φιλικό της με την Ελλάδα στο Βελιγράδι, όπως εξήγησε ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μετά την ήττα στις λεπτομέρειες από τη «γαλανόλευκη», παραδέχθηκε πως οι παίκτες του Κώστα Μίσσα τον εντυπωσίασαν, ενώ απέδωσε το άσχημο αποτέλεσμα στο φιλικό στα λάθη των παικτών του: «Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά η Ελλάδα είναι δυνατή ομάδα. Κάναμε πολλά λάθη κι ελπίζω να τα διορθώσουμε, γιατί από αυτά δώσαμε εύκολα καλάθια στους αντιπάλους. Δεχθήκαμε τουλάχιστον 12-14 πόντους σε ανοιχτό γήπεδο. Το αποτέλεσμα δεν έχει τόση σημασία, γιατί παίξαμε με ενέργεια και αρκετά καλό μπάσκετ. Η ελληνική ομάδα με εντυπωσίασε, έπαιξε εξαιρετικά, αλλά ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί».

Δηλώσεις έκανε και ο 25άχρονος φόργουορντ/σέντερ, Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς: «Παίξαμε πολύ καλά, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι ήταν το πρώτο μας φιλικό. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις καλύτερες ομάδες και θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ