24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Τάιλερ Χάνεϊκατ στο basketa.gr: «Να μείνουμε στην Πόλη για το Final Four!» (vid)

Το “break” της Εφές στο ΣΕΦ είχε κύριο εκφραστή τον Τάιλερ Χάνεϊκατ.  Ο Αμερικανός φόργουορντ… σάλπισε την αντεπίθεση της τουρκικής ομάδας  στο τρίτο δεκάλεπτο και προκάλεσε μεγάλη ζημιά στον Ολυμπιακό.

Έφτασε, μάλιστα, κοντά σε double-double, έχοντας 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 25’17’’. Μιλώντας στο basketa.gr, o Τάιλερ Χάνεϊκατ σχολίασε το διπλό της Εφές καθώς και την ανάγκη να μην επιστρέψει η σειρά στον Πειραιά.

Αναλυτικά:

-Συγχαρητήρια για την νίκη και το “break” στον Πειραιά, τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο και η Εφές ανέτρεψε το προβάδισμα 7 πόντων του Ολυμπιακού;

«Μείναμε συγκεντρωμένοι και θετικοί, κάναμε όσα δεν είχαμε καταφέρει στο πρώτο ημίχρονο. Τα πήγαμε καλά στα ριμπάουντ, και στις δύο μεριές του γηπέδου. Λειτούργησαν οι αλλαγές, τους τραβήξαμε την προσοχή και βγήκαν καλές πάσες».

-Ζήτησες την μπάλα για να δημιουργήσεις φάσεις και να σκοράρεις αρκετούς πόντους. Ήταν αυτό το σχέδιο, να σε βρίσκουν οι συμπαίκτες σου στον ανοικτό χώρο;

«Προέκυψε στην πορεία, ο Τόμας (Ερτέλ) μας έφτιαξε φάσεις, ανοίγαμε και κλείναμε σωστά στους χώρους για να βγουν οι πάσες, εκείνοι έπαιξαν double-team στον Ντέρικ (Μπράουν) κι εγώ έβρισκα ελεύθερα σουτ. Ήμουν σε καλή θέση για να σκοράρω».

-Νιώθεις αισιόδοξος πως η Εφές θα καταφέρει να τελειώσει την σειρά στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να μην επιστρέψετε εδώ;

«Δεν θέλουμε να ξαναμπούμε στο αεροπλάνο αλλά να μείνουμε στην Κωνσταντινούπολη και να παίξουμε στο Final Four. Αυτό το παιχνίδι μας βοήθησε και μας έφερε στην θέση που θέλαμε. Παίζουμε καλά εντός έδρας και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ