26 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Σώθηκε από θαύμα ο Μπράντον Ρόι!

Ο Μπράντον Ρόι βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Και θα πρέπει να μακαρίζει την τύχη του που είναι ζωντανός. Ο πρώην άσος των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ήταν το Σαββατοκύριακο κάπου στο Λος Άντζελες όταν άρχισε ανταλλαγή πυρών, πιθανώς μεταξύ μελών αντίπαλων συμμοριών. Αυτός δεν είχε καμία ανάμιξη, ήταν απλώς περαστικός, όμως κάποιες από τις σφαίρες τον βρήκαν και τον τραυμάτισαν!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νότιας Καλιφόρνιας και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο Μπράντον Ρόι, που τώρα είναι προπονητής σε γυμνάσιο του Σιάτλ, υπήρξε πολύ σπουδαίος παίκτης. Φόρεσε επί πέντε χρόνια τη φανέλα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, έφτασε μάλιστα στο σημείο να παίξει και στο all star game, όμως σε ηλικία μόλις 27 ετών αναγκάστηκε το 2011 να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω σοβαρών τραυματισμών στα γόνατα. Οι Μπλέιζερς μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση για τον τραυματισμό του:

"Όπως πολλοί άλλοι, μόλις πληροφορηθήκαμε τον τραυματισμό του πρώην παίκτη των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς Μπράντον Ρόι σε ανταλλαγή πυροβολισμών το Σαββατοκύριακο στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Μπράντον τραυματίστηκε ενώ ήταν αυτόπτης μάρτυρας, αλλά αναμένεται να αναρρώσει. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τον Μπράντον και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ