19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σύσσωμος o Ελληνικός αθλητισμός αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου ήρθε να ταράξει το ζεστό πρωινό της Τρίτης (19/3) με τους αθλητικούς παράγοντες της χώρας να σπεύδουν με ανακοινώσεις τους να τον αποχαιρετήσουν.

Έτσι, από τους πρώτους που έσπευσαν να εκφράσουν την οδύνη τους για τον χαμό του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού ήταν ο ισχυρός άνδρας της  ΑΕΚΔημήτρης Μελισσανίδης, μέσω δήλωσης του, ενώ το ίδιο έπραξε και η ΠΑΕ ΑΕΚ :

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικειους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας. Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον  «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να προσθέτει : «Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, αναφέροντας : «Θρήνος για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο σπουδαίος παράγοντας, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στα παναθηναϊκά ιδεώδη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο.Διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και  αντιπρόεδρος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχοντας τεράστια συνεισφορά στον Σύλλογο αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό.Το πάθος του και η αγάπη του για το «τριφύλλι» του έχουν χαρίσει ήδη μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της «πράσινης» ιστορίας. Καλό ταξίδι τεράστιε Θανάση Γιαννακόπουλε…», ενώ το ίδιο έπραξε και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός : ««Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια  για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει». 

Φυσικά και η Ελληνική Ομποσπονδία Καλαθοσφαίρησης αλλά και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια : «Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή.

Ένας άνθρωπος παθιασμένος με τον αθλητισμό, αγαπητός και στους φίλους αντιπάλων ομάδων, αφού τον χαρακτήριζαν ο αυθορμητισμός και η καλοσύνη. Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της οικογενειακής ενασχόλησης με τα αθλητικά δρώμενα σε εποχές δύσκολες για τα σπορ στην Ελλάδα και ειδικά στο μπάσκετ είχαν ουσιαστική συνδρομή στην ανάπτυξή του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Και ο πρωθυπουργός της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε τα δικά του συλλυπητήρια, αναφέροντας : «Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα & υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια & πολλή αγάπη. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν & του ελληνικού αθλητισμού. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση : «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου. Το πάθος του και η αγνή αγάπη του για την ομάδα του, η ευγένεια και η προσφορά του, θα λείψουν όχι μόνο από τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και από την κοινωνία. Καλό Παράδεισο...»> Καλό ταξίδι σε ένα γνήσιο στρατιώτη του Παναθηναϊκού εξέφρασε η «πράσινη» ΠΑΕ : «Η οικογένεια του Παναθηναϊκού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θρηνεί το χαμό ακόμη ενός επίλεκτου μέλους του, του Θανάση Γιαννακόπουλου. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια ενός σπουδαίου Παναθηναϊκού που αφιέρωσε τη ζωή του στην προώθηση των ιδεών του συλλόγου μας.Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πρόσφερε -επί δεκαετίες- τα μέγιστα στο Τριφύλλι από όλες τις θέσεις. Από τον ΑΟ, του οποίου υπήρξε πρόεδρος επί σειρά ετών, την ΚΑΕ και την ΠΑΕ, ο Θανάσης έδινε πάντοτε το «παρών» στην πρώτη γραμμή της μάχης. Πάντα με στόχο να κρατάει στον υψηλότερο ιστό τη σημαία του Παναθηναϊκού.Όπως και ο Παύλος, έτσι και ο Θανάσης, δεν πρόκειται να ξεχαστεί από τη μνήμη κανενός φίλου του Παναθηναϊκού αλλά και του ελληνικού αθλητισμού.Καλό ταξίδι στον πιο γνήσιο και πιστό στρατιώτη του Παναθηναϊκού», ενώ μετά τον Ερασιτέχνη και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε : «H ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου».
 
Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία εξέφρασε την βαθιά της θλίψη : «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το στίγμα του για το πάθος και τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο έδειχνε την αγάπη του για την ομάδα του, αλλά και γιατί μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσαν για δεκαετίες πολύ σημαντικούς παράγοντες στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και για τον επιχειρηματικό κόσμο.Καλό ταξίδι…»
 
Με τη σειρά της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει : «Η ΠΑΕ Αρης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας, με ανεξίτηλη προσφορά στον αθλητισμό, αλλά και στον επιχειρηματικό βίο της χώρας μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...»
 
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΕΣΑΚΕ, με τον πρόεδρο του, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη : «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες δεκαετίες. Μαζί με τους αείμνηστους αδελφούς του Παύλο και Κώστα δημιούργησαν τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους. 

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, επίσης, ήταν μέλος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ. 

Θα τον θυμόμαστε πάντα ως τον δικό μας άνθρωπο όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος έλεγε. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ξεχώριζε για τον βαθιά ανθρώπινο χαρακτήρα του. Ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και είχε μόνο φίλους στον χώρο του μπάσκετ. 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και την συμπαράσταση τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα παραστεί στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει». Η ΚΑΕ Ηρακλής από την πλευρά της αναφέρει : «Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 και όλο το τμήμα Μπάσκετ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για την αδόκητη απώλειά του. Ο Ελληνικός αθλητισμός και ο σύλλογος που υπηρέτησε τόσο πιστά, ο Παναθηναϊκός, έχασαν έναν μεγάλο παράγοντα που όμως αφήνει πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη σε ήθος, προσφορά και αξίες...».
 
Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ήφαιστος Λήμνου, αναφέροντας : «Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου αλλά και σε αυτή του Παναθηναϊκού. Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού και από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες της χώρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει». Και η Super League θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα : «H Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, η προσφορά του οποίου στον ελληνικό αθλητισμό υπήρξε πολυετής και σημαντική». 
 
Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης και το Περιστέρι : «H KAE Περιστέρι Βίκος Cola θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ενός μεγάλου παράγοντα, ενός αγνού ανθρώπου, ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του μπάσκετ και του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσοι ασχολούμαστε με αυτό που ονομάζεται αθλητισμός.Καλό ταξίδι…»
 
Μετά τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια :«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας και αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη τόσο στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, όσο και του αθλητισμού. Mε την παρουσία του κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια». Ο Προμηθέας με την σειρά του μίλησε για βαριά απώλεια αναφέροντας :«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα θερμά της  συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αθανασίου Γιαννακόπουλου, αλλά και την οικογένεια του Παναθηναϊκού (την οποία υπηρέτησε ως παράγοντας με ειλικρινή αφοσίωση και βαθιά αγάπη) για την βαριά απώλειά τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει», ενώ και η διοίκηση του Ρεθύμνου ανέφερε : «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την τεράστια απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί και ταυτόχρονα γίνεται φτωχότερο στο άκουσμα του θανάτου του εμβληματικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Ο αυθορμητισμός του και ο καλοσυνάτος χαρακτήρας του τον έκανε αγαπητό σε όλους μας, ενώ η προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλα στην ιστορία.Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στον ελληνικό αθλητισμό και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του».
 
«Αιώνιοι» αντίπαλοι στα γήπεδα, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου : «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για την απώλεια του».
 
Και το Μαρούσι από την πλευρά του ανέφερε : «Σύσσωμο το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, ενός σπουδαίου παραγόντα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και του ελληνικού αθλητισμού. Πάντοτε πιστός στις ιδέες και το σύλλογο που υπηρέτησε, άφησε σημαντική παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, την οποία οφείλουμε να σεβαστούμε και να διαφυλάξουμε. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του».
 
Η Ευρωλίγκα θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήρια της για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του με το τρόπαιο. Την λύπη του εξέφρασε και ο εκτελεστικός διευθυντής της, Ζόρντι Μπερτομέου  : «Εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός ότι το άθλημά μας σήμερα έχασε έναν άνθρωπο ο οποίος αποτέλεσε αναπόσπαστο μέρος στην οικοδόμηση μιας από τις μεγαλύτερες ιστορίες επιτυχίας στο σύγχρονο μπάσκετ», αναφέρει και συνεχίζει: «Για τις γενιές των οπαδών είναι αδύνατο να διαχωρίσουμε την επιτυχία του Παναθηναϊκού από την αφοσίωση και την αγάπη που έδειξε στην ομάδα η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ο Θανάσης ήταν εκεί, δίπλα στον αδελφό του Παύλο έτσι ώστε το μεγαλείο να συμβαίνει ξανά και ξανά στο παρκέ και με τον τρόπο αυτό να θέσουν τα πρότυπα για όλες τις ομάδες μας να συνεχίζουν να ζουν. Θα λείπει από το μπάσκετ...
 
Ο Πανιώνιος με από την πλευρά του ανέφερε : «Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και συλλυπάται τους οικείους του.Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ανήκε στην γενιά των παραγόντων του ελληνικού μπάσκετ και του αθλητισμού που κέρδισαν την αναγνώριση και τον σεβασμό των αντιπάλων τους για την αγάπη και το πάθος, με τα οποία υπηρέτησαν τον αγαπημένο σύλλογο τους, επί σειρά δεκαετιών και υπερβαίνοντας διαχρονικές αντιπαραθέσεις.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει». 
 
Συγκινητική και η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ : «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.Το ελληνικό μπασκετ, η ελληνική κοινωνία, "έχασε" έναν υπέροχο άνθρωπο, ο οποίος προσέφερε παρά πολλά στο ευρωπαϊκό μπασκετ. Έναν άνθρωπο αγνό, ο οποίος μας έμαθε τι θα πει αγάπη!Το κενό που αφήνει μπορεί να είναι τεράστιο, όμως η κληρονομιά, ακόμη μεγαλύτερη...Καλό δρόμο, σας ευχαριστούμε για ολα..
 
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Κύμη : «Σήμερα είναι μια ημέρα θλίψης για τον ελληνικό μπάσκετ.  Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ένας από τους κορυφαίους ιστορικά παράγοντες του χώρου, έχοντας αναμφισβήτητα ανεκτίμητη συνεισφορά στον αθλητισμό της χώρας μας. Ο εκλιπών έχαιρε καθολικής εκτίμησης, καθώς ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε με πάθος την ομάδα του και αντιμετώπιζε πάντοτε με ευπρέπεια και ευγένεια φίλους και αντιπάλους. Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, ο πρόεδρος της κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου και όλη η οικογένεια Θεοδώρου με αίσθημα βαθιάς οδύνης αποχαιρετούν έναν πολύ καλό φίλο και εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου. Καλό ταξίδι!»
 
Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησαν για μεγάλη απώλεια : «Ο Μάκης Αγγελόπουλος και η ΑΕΚ BC συμμετέχουν στο βαρύ πένθος της οικογένειας του Παναθηναϊκού για το χαμό του μαχητή Θανάση Γιαννακόπουλου. Η απώλεια μεγάλη για τον αθλητισμό και την κοινωνία. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος».
 

Τόμι Σχινάς με ένα συγκινητικό πόστ αποχαιρέτησε μέσω της προσωπικής του σελίδας τον Θανάση Γιαννακόπουλο, αναφέροντας : «Καλό ταξίδι κ. Θανάση. Επειδή είμαι σίγουρος ότι τόσο εσείς, όσο και τα αδέρφια σας βρίσκεστε στον παράδεισο, σας παρακαλώ πιείτε έναν καφέ με τον πατέρα μου. Ήσασταν όλοι φωτεινό παράδειγμα για το πως πρέπει να πορεύεται ένας άνθρωπος στη ζωή του, με αξιοπρέπεια, κατανόηση, αλτρουισμό, κοινωνική προσφορά και προπαντός αγάπη, αγάπη για όλους, πλούσιους και φτωχούς, καλούς και κακούς, φίλους και αντιπάλους. Μακάρι όλοι εμείς οι νεώτεροι να σας μοιάσουμε έστω και λίγο. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την ανοχή και την κατανόηση σε οποιοδήποτε λάθος μου. Κουράγιο στην οικογένειά σας».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ιωνικός Νικαίας : «Ο Ιωνικός Νικαίας εκφράζει τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για την απώλεια του. Η αγάπη του για τον αθλητισμό και η σημαντική του προφορά στο μπάσκετ αποτελούν παράδειγμα για όλους μας».
 
Η ΚΑΕ Χολαργός από την πλευρά της ανέφερε : «Η ΚΑΕ Χολαργός και η ΑΕ Χολαργού εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.Πρόκειται για έναν παράγοντα που άφησε το δικό του αποτύπωμα στον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ.Η οικογένεια του Χολαργού εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του».
 
Τη δική της ανακοίνωση με ξεχωριστό συναίσθημα εξέδωσε η Θύρα 13:

«Ήσουν πάντα παρών για τον Παναθηναϊκό Α.Ο., ήσουν πάντα ο ένας από μας:

Είτε στο μπάσκετ που μαζί με τα αείμνηστα αδέρφια σου Παύλο και Κώστα, έκανες το σύλλογο παντοδύναμο και αναγνωρίσιμο σε όλη την υφήλιο.

Είτε στον ερασιτέχνη που λάτρευες και που μεγαλούργησε επι των ημερών σου.

Είτε στο ποδόσφαιρο που δεν έχανες παιχνίδι.

Μα πάνω απ όλα αντιπροσωπευες τα ιδανικά του συλλόγου.

Απλός προσιτός μα πάνω απ όλα τυφώνας πραγματικος, όταν έβλεπες ότι πάνε να αδικήσουν τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

Ποιος να ξεχάσει την εισβολή σου στον ΕΣΑΚΕ όταν δεν πήραμε εισιτήρια για το σεφ.

Ποιος ξεχνάει ότι το πρώτο πράγμα που έκανες όταν επιανες στα χέρια σου τρόπαιο ήταν να έρθεις στον κόσμο.

Τα αμέτρητα τρόπαια που προσέφερες στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Θα μπορούσαμε να γράφουμε τέτοια περιστατικά για μέρες όπως για το ήθος που σε χαρακτήριζε και αναγνωριζόταν απ όλους μέχρι κ από τους αντιπάλους.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως ελάχιστο φόρο τιμής είναι να κανουμε την επιθυμία σου πραγματικότητα…

Μια πράσινη λαοθάλασσα να πλημμυρίσει την Αθηνα να σε συνοδεύσει και να σε σκεπάσει με τη σημαία με το ένδοξο τριφύλλι.

Καλούμε αύριο όλο τον οργανωμένο και απλό κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να τιμήσει όπως ξέρει τον Θανασαρα μας στο παιχνίδι με τη Μπασκόνια.

Δε θα αναρτηθεί κανενα πανό εις ένδειξη πένθους

Τα τελευταία σου λόγια θα ηχούν σαν καμπάνες και θα μας κόβουν την καρδιά στα 2.

«Φίλοι μου αγαπημένοι σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και επίσης γιατι ακολουθείτε την Παναθηναικη ιδέα.
Σας παρακαλώ θέλω να με ακούσετε με λίγη ησυχία.
Έχω μια παραίνεση και μια παράκληση.
ΌΤΑΝ ΠΕΘΆΝΩ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ»

Αντίο δικε μας άνθρωπε.

Αντίο τυφώνα Θανάση Γιαννακοπουλε.

Τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Υγ: Θα υπάρξει τοποθέτηση εντός των επόμενων ημερών για τα γεγονότα του ντερμπι».

Τα δικά του συλλυπητήρια έστειλε ο Πανερυθραϊκός : «Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το "χαμό" του σπουδαίου Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο αγαπημένος σε όλους Θανάσης, που πάντοτε ξεχώριζε για το τόσο αγνό πάθος του για την αγαπημένη του ομάδα και τον αυθόρμητο χαρακτήρα του, αποτέλεσε έναν εκ των ιστορικών διοικητικών ηγετών του Παναθηναϊκού και συνέβαλε, μαζί με τον αδερφό του Παύλο, τα μέγιστα τόσο στην «εκτόξευση» του ελληνικού μπάσκετ, όσο φυσικά και του Παναθηναϊκού, στην κορυφή της Ευρώπης, καθιστώντας το "Τριφύλλι" ένα από τα ισχυρότερα κλαμπ στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Το κενό που αφήνει πίσω του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι αναμφίβολα δυσαναπλήρωτο.Θα μείνει σε όλους αξέχαστος.»

Στη δική της ανακοίνωση η ΚΑΕ Άρης ανέφερε : «Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. O Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο αδερφός του Παύλος, είχαν τεράστια προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό και κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ, καταφέρνοντας να κερδίσουν και το σεβασμό των αντιπάλων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

H Μακάμπι Τελ Αβίβ εξέφρασε τα δικά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Σιμόν Μιζράχι : «Είναι μία τεράστια απώλεια για το ευρωπαικό μπάσκετ»  

Το Λαύριο με την σειρά του ανέφερε : «O Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ Λαύριο Αegean Cargo εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους για τη μεγάλη απώλεια στην οικογένεια και τους οικείους του κ. Θανάση Γιαννακόπουλου ενός σπουδαίου παράγοντα, ενός σπουδαίου ανθρώπου με μεγάλη προσφορά όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά σε ολόκληρο τον Αθλητισμό».

Και ο Ερμής Αγιάς έστειλε τα συλλυπητήρια του : «Η ομάδα του Ερμή Αγιάς-Λάρισας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή»

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΟ αναφέροντας : «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της  για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου στην οικογένεια και τους οικείους του.Με διαχρονική, πολυδιάστατη προσφορά στον Ελληνικό επαγγελματικό και ερασιτεχνικό Αθλητισμό, ο εκλιπών αποτέλεσε μια ξεχωριστή, αυθεντική προσωπικότητα και διακρίθηκε για το ήθος, την ανιδιοτέλεια, τον αυθορμητισμό και το πάθος του για τα σπορ.  Ιδιαίτερο κεφάλαιο στην αθλητική του διαδρομή υπήρξε η επί δεκαετίες συμμετοχή του στα κοινά του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και παράλληλα συνεισέφερε πολύπλευρα στην ανάπτυξη τόσο του αθλήματος όσο και της αγαπημένης του ομάδας. Η απώλεια του γεμίζει θλίψη το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και τον Ελληνικό Αθλητισμό. Αιωνία του η μνήμη».

το κείμενο θα ανανεώνεται συνεχώς...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ