22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σύσκεψη για το ντέρμπι

Την Κυριακή η ΑΕΚ υποδέχεται ως γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό κι επειδή πρόκειται για έναν αγώνα με ιδιαίτερο χρώμα, λόγω του ονόματος, της δημοφιλίας, αλλά και της αντιπαλότητας μεταξύ των δύο ομάδων, το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους στην τέλεση της αναμέτρησης.

Σε αυτήν αποφασίστηκαν τα μέτρα ασφαλείας, που θα ισχύσουν αμέσως πριν, κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και δεν διαφέρουν σε σχέση με τα μέτρα που λαμβάνονται σε κάθε ντέρμπι. Θα τοποθετηθεί, δηλαδή, δίχτυ ασφαλείας γύρω από τις κερκίδες, δεν θα υπάρχει κόσμος στις θέσεις πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, η φυσούνα θα βγαίνει μέχρι το κέντρο του γηπέδου κλπ. Μετά το τέλος της σύσκεψης η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/03) στο ΟΑΚΑ η σύσκεψη για τα Μέτρα Ασφαλείας της αναμέτρησης της Κυριακής (26/03, 19:00) ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Με εντολή της Αστυνομίας υπογραμμίζεται, ότι για άλλη μια φορά τα μέτρα θα είναι αυξημένα. Καλούνται οι φίλοι της ΑΕΚ, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να μην πλησιάσουν στο γήπεδο αν δεν έχουν εισιτήριο.  Θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος περιμετρικά του ΟΑΚΑ.

Για άλλη μία φορά, η ΑΕΚ B.C. καλεί τους οπαδούς της ομάδας να προμηθευτούν έγκαιρα, και από τις προηγούμενες ημέρες εισιτήριο, και να σπεύσουν νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να μην προκληθεί συνωστισμός.

Υπενθυμίζεται, ότι ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η διάθεση εισιτηρίων θα πραγματοποιείται μόνο διαδικτυακά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ