12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Σύμβουλος ήταν και πάει…

 
Ως πολύ σύντομο και με άδοξο φινάλε  θα καταγραφεί το πέρασμα του Κωστή Ζομπανάκη από την θέση του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού στον ΕΣΑΚΕ. 
 
Η απόφασή του να αποχωρήσει είναι ήδη ειλημμένη και μάλιστα την ξέρουν αρκετοί παροικούντες τον ΕΣΑΚΕ,  θεωρώντας ότι οι εξελίξεις δεν δημιουργούν ένα προϊόν με το οποίο μπορεί να διαπραγματευτεί συμφωνίες για ένα καλύτερο μέλλον.
 
Ο Ζομπανάκης δέχτηκε αυτή την θέση, με στόχο να σχεδιάσει ένα καλύτερο "αύριο" για την λίγκα,  λίγες μέρες αφού είχε αποσύρει το Ρέθυμνο από το προσκήνιο θεωρώντας ότι... δεν υπάρχει "αύριο" με τις παρούσες συνθήκες!
 
Ηταν από τους βασικούς διαπραγματευτές των αιτημάτων του ΕΣΑΚΕ προς την Πολιτεία και διαβεβαίωνε ότι τον... διαβεβαίωναν ότι αυτά θα περάσουν. Που μπορεί και να περάσουν, αλλά τέλη Αυγούστου τρέχα γύρευε...
 
Έστω κι έτσι πάντως, παραδεχόμενος ότι φάνηκε πολύ αισιόδοξος η εκτός πάγιας... ΕΣΑΚικης και ελληνικής πραγματικότητας, αντί να κυνηγάει... ανεμόμυλους αποχωρεί συνολικά από το προσκήνιο του επαγγελματικού μπάσκετ. Μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ