18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σόρτερ: “Ευχαριστώ τον Θεό!”

Ο Σάνον Σόρτερ μπορεί να βρίσκεται λίγες μέρες στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, αλλά η βοήθειά του στη νίκη επί του Άρη ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρης τόνισε:

"Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να παίξω και να ζήσω αυτήν την εμπειρία. Εκτελέσαμε πολύ καλά. Ήμασταν ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά. Νιώθω ότι είναι μία νέα χρονιά η έναρξη του 2ου γύρου. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε”.

Για τον κόσμο και τη νίκη: “Δεν ξέρω πολλά για τα δεδομένα του ντέρμπι και την αντιπαλότητα. Ήθελα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα ώστε να μπούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν με νίκη και με αυτήν την ατμόσφαιρα”.

Για τον ρόλο του και τη διαφορά από το ντεμπούτο του κόντρα στον Ηρακλή: “Στο πρώτο ματς έπαιξα όντας 24 ώρες στην ομάδα, δεν ήξερα την ομάδα, τους συμπαίκτες. Μπορεί να μην αισθανόμουν καν καλά για να παίξω. Τώρα είχα ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστώ. Ήταν σημαντικό να καταλάβω τον κόουτς και το τι θέλει. Δεν με νοιάζει αν παίζω πόιντ γκαρντ ή σούτινγκ γκαρντ, ακόμη και στο “3”. Το θέμα είναι να βρίσκομαι στο γήπεδο και να βοηθάω”.

Για την Ευρώπη: “Ανταγωνιζόμαστε με καλές ομάδες και έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε αν και είμαστε λίγο πίσω. Είναι η πρώτη φορά που παίζω στο BCL και ανυπομονώ. Είναι σημαντική ευκαιρία και πρόκληση για μένα αφού είναι μία σημαντική διοργάνωση”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ