23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σόου του Ράουτινς στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 117-79 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και ο Άντι Ράουτινς έδειξε τον λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε...

Οι «πράσινοι» επικράτησαν άνετα στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Basket League και με ρεκόρ 15-2 παραμένουν πρώτοι, την ώρα που οι «ασπρόμαυροι» έπεσαν στο 5-12, παραμένουν χωρίς νίκη μακριά από την Πυλαία και συγκατοικούν στην τελευταία θέση με τον Άρη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και για ένα ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικοί, καθώς στο τέλος του πρώτου μέρους έχαναν 54-42, όμως στη συνέχεια η... κατηφόρα του ΟΑΚΑ τους παρέσυρε και η διαφορά ξέφυγε, με τους παίκτες του Ρικ Πιτίνο να δίνουν το δικό τους σόου και να φτάνουν στο τελικό 117-79 μέσα σε αποθέωση, σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στη σκιά του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, στη μνήμη του οποίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ: Ο Άντι Ράουτινς πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής για να προσαρμοστεί κι έδειξε να ανταποκρίνεται σκοράροντας 21 πόντους με 7/8 τρίποντα. Την ίδια στιγμή ο Ταϊρίς Ράις απέδειξε ξανά ότι βρίσκεται σε φοβερή φόρμα προσθέτοντας 5/6. Για τους ηττημένους ο Άνταμ Σμιθ πάλεψε γενναία με 25 πόντους και 6/10 τρίποντα, ενώ το ντεμπούτο τους έκαναν ο Εμ Τζέι Ρετ και ο Τζακόρεϊ Ουίλιαμς.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι «πράσινοι» εκτελούσαν ανενόχλητοι τρίποντα όλο το βράδυ και τελείωσαν το παιχνίδι με το εντυπωσιακό 63% (21/33). Αυτό το νούμερο από μόνο του μαρτυρά γιατί νίκησαν τόσο άνετα και πλησίασαν στους 120 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ