20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Σόου Λαυρίου με… λίγα από τα Τρίκαλα

Το Λαύριο έτσι κι αλλιώς ήταν φαβορί απέναντι στα Τρίκαλα, τα βρήκε και αποδεκατισμένα και έφτασε σε ρυθμό περιπάτου στην επικράτηση με 117-87 προσφέροντας άλλο ένα χορταστικό 40 λεπτο στους θεατές. Με εννέα παίκτες στο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι, αφού τραυματισμοί κράτησαν εκτός Τέγιτς και Κανάσεβιτς, άρα τους άφησαν χωρίς φροντ λάιν, ενώ οι επίσης απόντες Σχορτσανίτης και Χατζηνικόλας μεγάλωσαν τις απώλειες.

Το Λαύριο μπήκε να κάνει το παιχνίδι του, τα Τρίκαλα να το απολαύσουν και προφανώς να προφυλάξουν τους... εναπομείναντες παίκτες χωρίς να παίζουν δυνατές άμυνες κι έτσι το ματς από νωρίς πήρε τη μορφή σόου. Γήγορες επιθέσεις, χαλαρές άμυνες και εύλογο προβάδισμα που διαρκώς αυξανόταν για το Λαύριο. Στο 8' για πρώτη φορά υπήρξε διψήφια διαφορά, 28-17, το δεκάλεπτο έληξε με 28-22 και το ημίχρονο με 58-44 με το Λαύριο να σκοράρει... όπως θέλει, αλλά και τα Τρίκαλα να το παλεύουν αξιοπρεπώς. Μελανό σημείο ο σοβαρός τραυματισμός του Λεγκίκα στο 12'30'', όπου κόλλησε το πόδι του και γύρισε άσχημα το γόνατό του.

Το δεύτερο ημίχρονο μάλλον σε προπόνηση παρέπεμπε, με τις δύο ομάδες να πάιζουν χαλαρά έχοντας αποδεχτεί την εξέλιξη του αγώνα και περιορίζοντας το ενδιαφέρον στην έκταση της διαφοράς και την παραγωγικότητα του Λαυρίου.

ΜΕ... ΤΑΞΙ: Το γεγονός του αγώνα, που τον είχε κρίνει πριν καν αρχίσειήταν ο αποδεκατισμός των Τρικάλων. Χωρίς δύο βασικότατα στελέχη, Τέγιτς και Κανάσεβιτς, με εννέα συνολικά παίκτες, ήταν μονόδρομος να συνδράμουν σε ένα άνετο απόγευμα του ανώτερου, ποιοτικότερου και πλήρους Λαυρίου.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το φύσει επιθετικό Λαύριο, σαφώς πιο φρέσκο όσο περνούσαν τα λεπτά απέναντι σε έναν ελλιπή αντίπαλο, έκανε...... περισσότερες επιθέσεις 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ