18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σόου από την Ζαλγκίρις (vids)

Η Ζαλγκίρις Κάουνας ανεβάζοντας διαρκώς στροφές επικράτησε κάτι παραπάνω από εύκολα της Νεβέζις του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη για το πρωτάθλημα Λιθουανίας, όπως δείχνει και το τελικό 47-78.

Οι "πράσινοι" πήραν από την αρχή το προβάδισμα, αλλά η αμυντική τους προσπάθεια στο δεύτερο μισό έκανε την μεγάλη διαφορά. Επέτρεψαν μόλις οχτώ πόντους στον αντίπαλό τους στην τρίτη περίοδο και μόλις επτά στην τέταρτη.

Ο Καλαϊτζάκης ήταν ο ένας από τους τρεις διψήφιους παίκτες των γηπεδούχων. Τελείωσε το παιχνίδι με δέκα πόντους και έξι ριμπάουντ σε 28'47''. Πρώτος σκόρερ για τη Νεβέζις ήταν Μπέαρφιλντ με 15 πόντους. Την παράσταση έκλεψε με τον δικό του τρόπο ο Άριελ Ουόσινγκτον Χουκπόρτι, Γερμανός με ρίζες από το Τόγκο, 18 χρονών που πρωταγωνίστησε σε θεαματικές φάσεις και σημείωσε 14 πόντους. Ένα μικρό δείγμα...

Όλοι οι παίκτες, και οι δώδεκα, που χρησιμοποίησε ο Μάρτιν Σίλερ, ήταν ανάμεσα στους σκόρερ της αναμέτρησης. Ο Καρόλις Λουκοσιούνας ήταν πρώτος σκόρερ με έντεκα πόντους και ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις πρόσθεσε δέκα. Ο Τόμας Ουόκαπ σημείωσε τρεις πόντους, αλλά ήταν πρώτος ριμπάουντερ (έξι) και πρώτος σε ασίστ (6) για την ομάδα του, η οποία παραμένει πρώτη στην κατάταξη με 13-2.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ