21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Σόκαρε» τη Μακάμπι ο Χάρισον!

Ακόμη ένα εντός έδρας «κάζο» για την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα Ισραήλ βίωσε η Μακάμπι, αφού η Γκιλμπόα Γκαλίλ πέρασε από το Τελ Αβίβ με 94-91 με διαστημικό τον Ντ' Αντζέλο Χάρισον.

Η πορεία της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πτωτική στο πρωτάθλημα Ισραήλ τον τελευταίο καιρό, αφού μέσα στο 2018 μετρά ήδη δύο ήττες, και μάλιστα εντός έδρας, με την τέταρτη της βαθμολογίας Γκιλμπόα Γκαλίλ να περνά σήμερα (20/1) από το «Γιαντ Ελιάου». Από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έμειναν μέσα στο παιχνίδι σε όλη του τη διάρκεια, «χτύπησαν θανατηφόρα» στο φινάλε και πήραν το «διπλό», όντες και ψύχραιμοι στη «ρουλέτα» των βολών.

Η μεγάλη αυτή νίκη της Γκιλμπόα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Ντ' Αντζέλο Χάρισον, που τελείωσε με 34 πόντους, 8/11 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 5 κλεψίματα με μόλις ένα λάθος. Ο Μάιλ Ρολ και ο Πιερ Τζάκσον ήταν οι πρώτοι σκόρερ της «ομάδας του λαού» με 14 πόντους έκαστος, με τον πρώτο να προσθέτει 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο δεύτερος είχε τρεις ασίστ για έξι λάθη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ