21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σόκαρε» τη Μακάμπι η Χάποελ!

Στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ, η Χάποελ πήρε ένα μεγάλο «διπλό» με 77-73 επί της Μακάμπι, η οποία ξεκίνησε το 2018 με «στραβοπάτημα» στο πρωτάθλημα Ισραήλ.

Οι μοναδικές φωνές που ακούγονταν στο «Γιαντ Ελιάου» ήταν εκείνες των οπαδών της Χάποελ Τελ Αβίβ, αφού η ομάδα τους περνούσε με 77-73 από την έδρα της Μακάμπι. Η «ομάδα του λαού», λοιπόν, άρχισε το νέο έτος με μία κάκιστη εμφάνιση ύστερα από το πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο (29-19), με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι το ημίχρονο είχαν επανέλθει (39-37) και στη «ρουλέτα» του δευτέρου ημιχρόνου αναδείχθηκαν νικητές, παίρνοντας ένα αποτέλεσμα που ενδέχεται να αποβεί καθοριστικό στην προσπάθεια για είσοδο στα playoffs.

Ο Ράφι Μένκο ήταν συγκλονιστικός για τους νικητές με 17 πόντους, 7/14 σουτ και 6 ριμπάουντ, με τους Τουέιν ΜακΚί και Άντριαν Μπανκς να είναι εξίσου καθοριστικοί με 13 πόντους έκαστος και 9 ριμπάουντ μαζί. Σε ένα κάκιστο παιχνίδι του Πιερ Τζάκσον, που πέτυχε 10 πόντους μεν, με 3/14 σουτ εντός παιδιάς δε, την ώρα που ο Νόρις Κόουλ μπορεί επίσης να σημείωσε 11 πόντους με 5/9 σουτ, αλλά μέτρησε τρεις ασίστ για 5 λάθη, η προσπάθεια του Μάικλ Ρολ να βγει μπροστά για την ομάδα του, με 13 πόντους, 5/9 σουτ, 5 ριμπάουντ, τρεις ασίστ και δύο κλεψίματα για μόλις ένα λάθος, δεν ήταν αρκετή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ