27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Σωτήρης Μανωλόπουλος: ” Τα Τρίκαλα θα βρίσκονται ξανά στην πρώτη κατηγορία”

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος γράφει στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και υπογραμμίζει πως θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό κόντρα σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Γεια σας φίλοι μου, εμείς την προηγούμενη βδομάδα πήραμε μια καθαρή και δίκαιη νίκη απέναντι στον Κόροιβο. Επιτέλους φτάσαμε τον μαγικό αριθμό 9. Τα Τρίκαλα θα βρίσκονται ξανά στην πρώτη κατηγορία, κάτι που αποτελεί τεράστια επιτυχία για όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα. Ίσως κάποια μικρά λάθη και κάποια αποτελέσματα να κάνουν δύσκολο το επόμενο βήμα των πλέι οφ, αλλά εμείς στα 2 τελευταία παιχνίδια θα πρέπει να διαφυλάξουμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο όλης της χρονιάς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Σίγουρα αποτελεί πολύ δύσκολο τεστ, καθώς μιλάμε για την πιο πετυχημένη ομάδα στο μπάσκετ, αλλά αυτή την περίοδο και την πιο φορμαρισμένη στην Ευρώπη. Εγώ δυστυχώς ύστερα από μια βαριά ίωση-λοίμωξη δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα έχουν μεγάλο κίνητρο απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο. Σωτήρης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ