19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σωτήρας της Μακάμπι ο Ζούσμαν (vid)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δυσκολεύτηκε αφάνταστα από τη Μακάμπι Ρισόν και, μετά από δύο παρατάσεις, χρειάστηκε μια εξαιρετική της επίθεση, για να σκοράρει ο Γιόβελ Ζούσμαν για το 94-92, που την κράτησε στην κορυφή.

Ένα πολύτιμο, όπως αποδείχθηκε, «διπλό» πανηγύρισε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, περνώντας από την έδρα της Μακάμπι Ρισόν με 94-92 και φτάνοντας στο ρεκόρ 16-4, για να μείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος μαζί με την Χάποελ Χολόν. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου χρειάστηκε να περάσουν από μια σκληρή δοκιμασία 50 λεπτών, με τον Ουίλμπεκιν να αστοχεί στο τελευταίο σουτ για την νίκη, με το σκορ στο 77-77 και το ματς να πηγαίνει στην παράταση, ενώ οδηγήθηκε και σε δεύτερη, με τον Ρολ να ευστοχεί σε λέι απ στον αιφνιδιασμό για το 86-86.

Στο δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο, η λύση ήρθε από τον Γιόβελ Ζούσμαν. Μετά από κακό σουτ του Ντιμπαρτολομέο, ο Ραντλ πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και ο Ουίλμπεκιν οργάνωσε μια εξαιρετική επίθεση, για να σκοράρει ανενόχλητος ο Ζούσμαν στο λέι απ. Πρώτος σκόρερ ήταν με 17 πόντους ο Τζέρεμι Πάργκο, με τους 20 πόντους με έξι ριμπάουντ του Άλεξ Χάμιλτον να μην φτάνουν για τους γηπεδούχους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ