15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σφαιρόπουλος: “Μας έλειψε η αυτοσυγκέντρωση”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εντόπισε σε δύο βασικά σημεία τα προβλήματα που έφεραν την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές και το 1-1 στη σειρά. Στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του και στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:


«Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, ειδικά αμυντικά. Επιτρέψαμε στην Εφές να παίξει το παιχνίδι όπως ήθελε, ειδικά στο πρώτο μέρος. Μετά από αυτό, παίξαμε καλύτερα, επιτρέψαμε να σκοράρουν μόνο 14 πόντους.
Κατά τη διάρκεια του ματς είχαμε πολλές ευκαιρίες να πάρουμε προβάδισμα, δύο φορές βρεθήκαμε μπροστά με 7 πόντους διαφορά, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε κρίσιμα σημεία που έβαλαν εύκολους πόντους. Επέστρεψαν στο ματς κι έγινε ντέρμπι στα τελευταία 3 λεπτά. Στο τέλος, χάσαμε κάποια σουτ και βολές, αλλά δεν πετύχαμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, δεν ήμασταν και καλοί αμυντικά", είπε για αυτό το ματς, πριν αναφερθεί στη συνέχεια:
«Η Εφές... έσπασε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά είδαμε πολλές φορές στη σεζόν πως μπορούμε να παίξουμε σε κάθε γήπεδο και τώρα είναι η στιγμή να παλέψουμε ως το τέλος της σειράς. Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί για τα επόμενα δύο ματς.
Ο Μιλουτίνοφ χτύπησε το γόνατό του, έχει αιμάτωμα κι έμεινε έξω. Ευχαριστώ τους φιλάθλυς που ήρθαν εδώ. Δυστυχώς δεν τους χαρίσαμε την νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ