23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σφαιρόπουλος: «Το παιχνίδι χάθηκε από την επίθεση»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναγνώρισε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον τέταρτο τελικό, ενώ εστίασε στην πνευματική ανετοιμότητα των παικτών του και τα πολλά λάθη που έκαναν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ελληνάς τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν απόλυτα δίκαιη και εύκολη νίκη. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Χάσαμε εύκολα την ψυχραιμία μας. Χάθηκε από την επίθεση το παιχνίδι. Κάναμε 23 λάθη που έδωσαν 26 πόντους στον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ δύσκολο να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε. Μεταφερόμαστε στην έδρα μας όπου θέλουμε να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι».

Για τους άδειους πνευματικά παίκτες του κι αν παίζει ρόλο στο πέμπτο παιχνίδι: «Δεν δέχομαι ότι υπάρχουν άδειοι πνευματικά παίκτες. Πρέπει να είναι έτοιμοι όλοι να παίξουν με την ίδια διάθεση, θέληση και αποφασιστηκότητα και ηρεμία. Οι λέξεις πνευματικά άδειος δεν υπάρχουν σε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί».

Για το τι θα πει στους παίκτες του στο ματς της Κυριακής: «Η ετοιμότητά μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Μέτρησε η ετοιμότητα που δεν είχαμε, πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτεροι πνευματικά».

Για το γεγονός ότι δεν σφυρίζουν οι διαιτητές της Ευρωλίγκας: «Είναι πολύ σωστό αυτό που ρωτάτε, να ρωτήσετε όμως τους αρμόδιους».

Από την πλευρά των παικτών των «ερυθρόλευκων» ο Κώστας Παπανικολάου επισήμανε:

«Δεν υπάρχουν πολλά λόγια που μπορούμε να πούμε. Ήμασταν πολύ κακοί, πολλά λάθη, καμία ψυχραιμία, ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και πήρε εύκολη νίκη. Μιλάμε για έναν τελικό κάναμε πολλά λάθη, δεν διαβάσαμε το παιχνίδι και δεν επιτεθήκαμε. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πολλές ευκαιρίες. Έγινε το 2-2 και την Κυριακή τα υπόλοιπα».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ