24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Σφαιρόπουλος: “Το αξίζαμε”!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος οδήγησε τον Ολυμπιακό σε φάιναλ φορ για δεύτερη φορά επί θητείας του στον πάγκο και είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

"Τελικά το αξίζαμε", ήταν τα πρώτα του λόγια. "Ηταν μια δυνατή και σκληρή σειρά αγώνων, με τις δύο ομάδες να καταφέρνουν να σπάσουν έδρες, αλλά στον τελικό των τελικών εμείς νικήσαμε και προκριθήκαμε. Παίξαμε σκληρή άμυνα όπως έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε πει να μην τους αφήσουμε να πιστέψουν άλλο ότι μπορούν. Συγκεντρωθήκαμε, παίξαμε καλύτερα και όπως είπα, σκεφτόμενοι τις παρουσίες μας στην κανονική περίοδο και στα πλέι οφ, το αξίζαμε", συμπλήρωσε πριν μπει στα αποδυτήρια για τα... κατ' ιδίαν συγχαρητήρια. 

"Μπράβο σας, συγχαρητήρια", είπε στους παίκτες του. "Κάνατε μια πολύ καλή σεζόν και ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο σήμερα. Πετύχαμε έναν προς έναν τους στόχους μας, μπήκαμε στα πλέι οφ, πήραμε το πλεονέκτημα έδρας, φτάσαμε στο φάιναλ φορ. Εχουμε κι άλλες προκλήσεις μπροστά μας, αλλά τώρα... δυο μέρες ρεπό και την Παρασκευή το μεσημέρι τα ξαναλέμε"!

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ