21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σφαιρόπουλος: «Την επόμενη φορά θα σπάσω το πινακάκι»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του ισραηλινού Λιγκ Καπ, με το Γιάννη Σφαιρόπουλο να μένει εν μέρει ικανοποιημένος από τους παίκτες του μετά τη νίκη τους στον ημιτελικό.

Η «ομάδα του λαού» επιβλήθηκε με 92-72 της Μακάμπι Ρισόν και θα παίξει για τον τίτλο κόντρα στη Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα. Ο 53χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην απώλεια της μεγάλης διαφοράς που είχαν, κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, σχολιάζοντας αστειευόμενος. «Ήμασταν μπροστά με 25π. και μάζεψαν τη διαφορά στους 9π. Έπρεπε να αντιδράσω. Την επόμενη φορά θα σπάσω το πινακάκι, μην ανησυχείτε».

Στο πρώτο ημίχρονο οι απόδοση της ομάδας ήταν η επιθυμητή, με το Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει: «Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή και παίξαμε έξυπνα και στις δύο πλευρές του παρκέ. Καταφέραμε να βγάλουμε από το ρυθμό την επίθεσή τους στο πρώτο ημίχρονο και επιθετικά γυρίσαμε την μπάλα και σουτάραμε καλά, παίξαμε ένα πολύ παραγωγικό πρώτο ημίχρονο».

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον ίδιο να προσθέτει: «Στο δεύτερο μέρος είχαμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεν εκτελέσαμε σωστά στην επίθεση. Κάναμε 12 λάθη στο δεύτερο μέρος, τα περισσότερα εκ των οποίων στην τρίτη περίοδο. Δεν μου άρεσαν όσα είδα σε εκείνα τα λεπτά, αλλά ήταν πολύ σημαντικό να αντιδράσουμε στο τέλος. Ηρεμίσαμε μετά το τάιμ άουτ, όλοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι κι είχαμε καλές αντιδράσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ