29.7 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Σφαιρόπουλος: «Συγχαρητήρια στον κόσμο»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Ολυμπιακό να γνωρίζει την ήττα από την Αναντόλου Έφες στο Αμπντί Ιπεκτσί, αυτός όμως άρχισε τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα από μια μάχη που νίκησε η ομάδα του.

«Θα  ήθελα να συγχαρώ τους φιλάθλους μας για τη σημαντική συμπαράστασή τους από την κερκίδα. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε, για να τους κάνουμε να χαρούν και θα ήθελα να τους δώσω συγχαρητήρια, γιατί σε ένα γεμάτο γήπεδο, κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας».

Η συνέχεια δόθηκε με τα αγωνιστικά της ημέρας: «Στο πρώτο πεντάλεπτο είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού. Μετά το τάιμ άουτ η Αναντόλου Έφες έκανε ένα 20-6 και αυτό ήταν ουσιαστικά που έκρινε και τον τελικό νικητή. Είναι κάτι που μπορεί να το καταλάβει κάποιος αν δούμε συνολικά τα δεκάλεπτα. Επιστρέψαμε ξανά και ξανά στο παιχνίδι, αλλά είχαμε κάποια προβλήματα «εκτός προγραμμάτος» όπως το τράβηγμα που υπέστη ο Γκριν ή την αδιαθεσία του Μιλουτίνοφ. Και πάλι ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στην Έφες που πήρε μια δίκαιη νίκη».

Π. Γιανγκ: "Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου"

Ο Πάτρικ Γιανγκ προσπαθεί... Κάνει "ό,τι καλύτερο μπορεί", όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ για να προσθέσει: "Κάνω ό,τι μοπορώ για να είμαι επαγγελματίας, να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου. Το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση και τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει. Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου. Πρέπει να βελτιωνόμαστε. Ο κόουτς λέει πως έχουμε δρόμο μπροστά μας και πως στα πλέι οφ θα είμαστε εντάξει. Δεν θέλουμε να χάνουμε και ειδικά με αυτόν τον τρόπο. Απλά είχαμε ήδη προκριθεί, οπότε το πρόβλημα δεν ήταν και τόσο μεγάλο. Πρέπει κάποια πράγματα να τα διορθώσουμε. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Θα είναι δύσκολοι οι αγώνες με την Έφες αν την αντιμετωπίσουμε στα πλέι οφ. Όλοι οι παίκτες θα πρέπει να βγουν μπροστά. Και όσοι επιστρέψουν από τραυματισμούς θα βοηθήσουν".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ