25.2 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Σφαιρόπουλος: Σκληρή ομάδα στην έδρα της η Μάλαγα

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το τζάμπολ με την Ουνικάχα Μάλαγα στην Ισπανία, τον προτελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη της Ευρωλίγκας. Έναν αγώνα που θα δώσει, έχοντας τις σημαντικές απουσίες των Πρίντεζη και Παπανικολάου. Κάτι στο οποίο αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
"Δυστυχώς μόνο ένα δεκαήμερο ήμασταν όλοι μαζί", τόνισε ο προπονητής των "ερυθρολευκων" για να προσθέσει: "Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Θα παλέψουμε αυτοί που είμαστε εδώ. Είναι ένα απ' τα ταλευταία παιχνιδια της σεζόν για να δούμε που θα καταταγούμε τελικά. Γνωρίζουμε πως η Μάλαγα είναι μια σκληρή ομάδα ιδιαίτερα στην έδρα της. Πάμε να παλέψουμε!"

Οι δυο αντίπαλοι γνωρίζονται, είναι η δεύτερη φετινή τους αναμέτρηση μετά από αυτή στο ΣΕΦ και ο Σφαιρόπουλος σπεύδει να χρησιμοποιήσει τη λέξη άμυνα: "Ξέρουμε την Μάλαγα, τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του παιχνιδιού της. Πρέπει να σταματήσουμε τα ατού και τους ταλαντούχους παίκτες της. Θα χρειαστεί υπομονή στην άμυνα και θα πρέπει να διαβάσουμε την δική τους επιθετική άμυνα, γιατί έχουν αδυναμίες και θα χρειαστεί να χτυπήσουμε εκεί".

Η Ουνικάχα Μάλαγα δεν θα έχει την βοήθεια του Γκιόργκι Σερμαντίνι στην γραμμή των ψηλών, καθώς ο Γεωργιανός σέντερ έχει υποστεί ένα κάταγμα και είναι εκτός ουσιαστικά ως το τέλος της σεζόν. Ο Σερμαντίνι κέρδιζε σταδιακά χρόνο και χώρο στην πρώτη του χρονιά στους "πράσινους" και η απουσία του είναι σημαντική για την ομάδα του Ζοάν Πλάθα: "Η απουσία του έχει αλλάξει την ισορροπία στην ομάδα τους και σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε από αυτό".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ