23.9 C
Athens
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2024

Σφαιρόπουλος: «Σαν να φοβηθήκαμε να κερδίσουμε»

Ο Ολυμπιακός δε διαχειρίστηκε, όπως θα έπρεπε, το «διπλό» του ΟΑΚΑ για να ενισχύσει το προβάδισμα τίτλου, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που εξήγησε τι ήταν αυτό που οδήγησε στην ήττα των «ερυθρολεύκων» και την ανάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Πιστεύω σήμερα χάσαμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε από την ολιγωρία που δείξαμε κυρίως στις αρχές της τρίτης περιόδου. Παρόλο που ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι με άμυνα ζώνης, δεν επηρεαστήκαμε καθόλου. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ελέγχαμε το παιχνίδι. Μετά στο δεύτερο ημίχρονο βιαστήκαμε να τελειώσουμε κάποιες φάσεις που έπρεπε να αφιερώσουμε παραπάνω χρόνο. Ενώ στην άμυνα κρατούσαμε, στην επίθεση είχαμε φοβερή αστοχία. Κάναμε μία προσπάθεια στο τέλος με χαμηλό σχήμα, τον Πρίντεζη στο 5 και πολλά γκαρντ. Έγινε το 1-1 πρέπει να ανασυνταχθούμε για να παίξουμε το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το ότι και οι δύο ομάδες κερδίζουν πιο εύκολα στην αντίπαλη έδρα, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» απάντησε: « Σίγουρα η πίεση για τον γηπεδούχο είναι μεγάλη, φάνηκε και σε εμάς άλλωστε σήμερα, ήταν σαν να φοβηθήκαμε να κερδίσουμε. Είχαμε ευκαιρίες και στο ανοιχτό γήπεδο να πετύχουμε κάποιους πόντους, χάσαμε και βολές ενώ δεχτήκαμε εύκολους πόντους που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει στο ένας εναντίον ενός».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ