24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Σφαιρόπουλος: «Περιμέναμε καιρό αυτή τη στιγμή»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με 87-75 στην παράταση και ξεκαθάρισε ότι περίμενε καιρό να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των φιλοξενούμενων στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλα κλαμπ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ξεκινήσαμε αποδιοργανώνοντας τους αντιπάλους μας. Ελέγξαμε το παιχνίδι αμυντικά και μετά την πολύ καλή δεύτερη περίοδο μας. Είχαμε πολύ καλή επίδοση και επιθετικά. Πήραμε διψήφιες διαφορές και στην τρίτη περίοδο συνεχίσαμε με συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο μας. Περιμέναμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού κι αυτό ήρθε στην τελευταία περίοδο όταν η επίθεσή μας ήταν αργή και στη μεταφορά και στην εκτέλεση. Πήραμε κακές αποφάσεις και ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε όπως του άρεσε στο ανοιχτό γήπεδο, στο τρανζίσιον και τρίποντα. Στο τέλος είχαμε την τελευταία επίθεση αλλά αστοχήσαμε, ο Παναθηναϊκός είχε λίγο χρόνο και παίξαμε καλή άμυνα και πήγαμε στην παράταση. Ήταν σημαντικό στην παράταση ότι δεν τα παρατήσαμε και ήμασταν πολύ καλύτεροι επιθετικά σε σχέση με την τέταρτη περίοδο. Αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα έξι αγώνες. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλύτερα. Τίποτα.»

Για τη διαιτησία: «Ήταν αντάξια των δύο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων που έπαιζαν».

Για τον Μπράουν και τον Τιλί: «Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα δουλεύει μαζί από την αρχή της χρονιάς. Έπαιξε ώριμα ο Μπράουν. Ήταν η πρώτη φορά που είχα να αποφασίσω ποιος θα είναι στη δωδεκάδα και ποιος όχι. Ο Τιλί στην άμυνα γέμισε τη ρακέτα, πήρε επιθετικά ριμπάουντ και σκεφτείτε ότι ακόμα είναι εκτός ρυθμού. Ο Μπόμπι Μπράουν δεν ξέρει ακόμα καλά-καλά που βρίσκεται. Έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις. Ο Ρόμπερτς είναι ένας παίκτης κλειδί που έχει ποιότητα και είχε θετική παρουσία. Μαζί με τον υπόλοιπο κορμό και δημιουργούν ένα ισχυρό σύνολο και είναι μία στιγμή που την περιμέναμε καιρό».

Για τον Παπαπέτρου: «Έχει εμπιστοσύνη, μας βοήθησε πολύ. Πρέπει να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα».

Για την αντιμετώπιση των Τζέιμς και Ρίβερς: «Η άμυνά μας γενικά ήταν πολύ καλή. Δεχτήκαμε προσωπικά καλάθια από τον Καλάθη στο ποστ, αλλά και στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά και από τη συνεργασία των Καλάθη-Γκιστ. Σίγουρα έχει ποιότητα να σκοράρει με πολλούς τρόπους. Ήταν σημαντικό να σταματήσουμε αυτούς τους περιφερειακούς, ακόμα και τον Λεκαβίτσιους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ