24.5 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Σφαιρόπουλος: “Περήφανος που θα παραμείνω στην οικογένεια της Μακάμπι”

Είναι πλέον και επίσημο: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα βρίσκεται στον πάγκο της Μακάμπι Τελ ΑΒίβ ως το 2023! Η ομάδα του λαού έκανε την επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον 52χρονο Έλληνα τεχνικό, με το συμβόλαιο να υπογράφεται στα αποδυτήρια του γηπέδου, μετά τη νίκη με 91-84 επί της Χάποελ Τελ Αβίβ. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο αυτό αναμένεται να αποφέρει περίπου 750.000 δολλάρια ετησίως τον Σφαιρόπουλο σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ, το υψηλότερο ποσό που έχει δώσει ποτέ η Μακάμπι για προπονητή.

Ο Σφαιρόπουλος δήλωσε πως αισθάνεται χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας και πρόσθεσε: "Είναι μόνο χαρά που συνεχίζεται η συνεργασία μου με ένα τόσο ιστορικό σύλλογο όπως η Μακάμπι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες για την εμπιστοσύνη τους και μου δίνουν την ευκαιρία να συνεχίσω να παλεύω για τη δόξα αυτού του συλλόγου. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, τους συναδέλφους μου, τη διοίκηση τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φυσικοθεραπευτές, όσους δουλεύουν στο γραφείο, γιατί όλοι δουλεύουν σκληρά και μαζί μπορούμε να φέρουμε νίκες και τίτλους για τη Μακάμπι. Είμαι πολύ περήφανος που θα παραμείνω μέλος της οικογένειας της Μακάμπι και είμαι ενθουσιασμένος που μαζί με τους υπέροχους φιλάθλους μας θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία για τη Μακάμπι".

Ο Νίκολα Βούιτσιτς, αθλητικός διευθυντής της ομάδας, που ήταν δίπλα του στην παρουσίαση, τόνισε: "Νομίζω πως η ανανέωση της συνεργασίας με τον κόουτς Σφαιρόπουλο, σε μακροχρόνια βάση, δείχνει πως ο Γιάννης μοιράζεται 100% το DNA της Μακάμπι σε ότι αφορά το μπάσκετ, αλλά και προσωπικά. Η σύνδεσή του με την ουσία του τι είναι αυτή η ομάδα, ο κόσμος και το μότο της ομάδας "πάντα πιστεύουμε και ποτέ δεν τα παρατάμε" είναι απόλυτη. Είμαι χαρούμενος σήμερα και ξέρω πως οι φίλαθλοί μας είναι χαρούμενοι κι αυτοί με την απόφαση αυτή και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους εμάς".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ