19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σφαιρόπουλος: “Ο Μπέντερ μπορεί να κάνει πολλά για τη Μακάμπι”

Η επιστροφή του Ντράγκαν Μπέντερ στη Μακάμπι επισημοποιήθηκε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του. Ο Έλληνας τεχνικός, που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να κλείσει το deal, περιμένει μεγάλη βοήθεια από τον Κροάτη, παρότι γνωρίζει ότι αν σε τρεις μήνες βρει ένα καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ, θα έχει τη δυνατότητα να φύγει:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέρνουμε τον Ντράγκαν Μπέντερ στην οικογένεια της Μακάμπι. Όλοι τον γνωρίζουν από την προηγούμενη θητεία του στο σύλλογο. Για μας είναι πολύ σημαντικό το ότι σήμερα είναι πιο έτοιμος, καθώς έρχεται από το ΝΒΑ και μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μαζί του. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει για μας. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε ως πάουερ φόργουορντ ή ως σέντερ, καθώς είναι σε θέση να παίξει και στις δύο θέσεις. Μπορεί να απειλήσει και μέσα και έξω από το καλάθι και φυσικά μπορεί να μας βοηθήσει στην άμυνα με το μεγάλο κορμί του και τα μακριά του χέρια, μαζεύοντας ριμπάουντ και κόβοντας σουτ", δήλωσε ο Σφαιρόπουλος.

Ο ίδιος ο Ντράγκαν Μπέντερ είπε από τη μεριά του: "Νιώθω ότι επιστρέφοντας στη Μακάμπι, γυρίζω στο δεύτερο σπίτι μου. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο που αγαπώ και να αξιοποιήσω την εμπειρία που κέρδισα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αποφάσισα ότι ήθελα να έρθω, αφού μίλησα με τον κόουτς. Έχω την ευκαιρία να πω ότι ελπίζω σε καλύτερες μέρες, μέρες στις οποίες θα μπορέσουμε να συναντήσουμε ξανά κατά πρόσωπο τους απίθανους οπαδούς της Μακάμπι στο γήπεδο και να τους κάνουμε χαρούμενους".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ