17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σφαιρόπουλος: «Οταν δεν μιλάς το θεωρούν αδυναμία»!

Με βολές για την διαιτησία και συνολικά για την τακτική των αντιπάλων, με αναφορές στην συνεχιζόμενη κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς, αλλά και με αποφασιστικότητα για την πρόκριση του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην συνέντνευξη Τύπου.
«Χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας σε ένα κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, άρα και θα μπορούσαν και οι δύο να νικήσουν. Είναι μια σειρά αγώνων, πάμε να παλέψουμε το δεύτερο ματς, να το πάρουμε και μετά να πάμε στο Κάουνας και να τελειώσουμε την σειρά στα δύο επόμενα!
Εχουμε παίκτες που δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση μετά τους τραυματισμούς, έχει επηρεαστεί η χημεία της ομάδας και ο ρυθμός. Σήμερα πάλι ,ο Μιλουτίνοφ αποχώρησε, επέστρεψε με ένεση και θα δούμε αύριο, ενώ ο ΣΔτρέλνιεκς κάποια στιγμή μου ζήτησε να βγει, δεν άντεχε.
Πρέπει όμως να μιλήσω και για όσα ειπώθηκαν από τον συνάδελφό μου μετά το ματς της κανονικής περιόδου και πριν το σημερινό για την διαιτησία. Η επίθεσή του έφερε αποτέλεσμα και σήμερα δεν είχαμε ίδια κριτήρια. Η Ζαλγκίρις κέρδιζε με υκολία βολές, εμείς όχι σε ίδιες φάσεις.
Σεβόμαστε τους διαιτητές, αλλά όλοι μιλάνε, κάνουν τακτική, στέλνουν dvd κι εμείς που δεν το κάναμε μάλλον το θεωρούσαν αδυναμία. Θέλουμε το 50-50 αλλά σήμερα δεν υπήρχε αυτό», είπε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ