31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Σφαιρόπουλος: «Ξέρουμε πως να παίζουμε εκτός έδρας…» (vid)

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη για τα επόμενα δύο παιχνίδια της σειράς με την Αναντολού Εφές. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε πως όλα μπορούν να γίνουν στα playoffs ενώ και το στοιχείο της έκπληξης δεν υπάρχει, αφού η Εφές περιμένει προετοιμασμένη τον Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Πειραιωτών:

Για την αντίδραση μετά το σοκ του 1-1: «Δραματοποιείτε τα πράγματα. Αυτά είναι πλέι οφ. Στα πλέι οφ όλα γίνονται. Υπάρχουν παιχνίδια που θα χάσεις και παιχνίδια που θα νικήσεις. Η Ρεάλ έχασε εντός έδρας, η Φενέρ νίκησε δύο ματς εκτός έδρας, η ΤΣΣΚΑ κέρδισε και τα δύο ματς πολύ δύσκολα. Στα παιχνίδια των πλέι οφ δεν υπάρχουν σοκ. Αυτά είναι για κατανάλωση. Εμείς δεν τα βλέπουμε έτσι. Βλέπουμε την κατάσταση με ψυχραιμία και ηρεμία και απλώς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας». 

Για την συγκέντρωση στις 8 εκτός έδρας νίκες: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Βέβαια άλλο είναι τα παιχνίδια των πλέι οφ και άλλο εκείνα της κανονικής περιόδου. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε τον τρόπο για να παίζουμε εκτός έδρας. Ζητούμενο πλέον είναι να εφαρμόσουμε αυτά που δουλεύαμε όλη την χρονιά, κάτι που δεν κάναμε καλά στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς».

Για το αν το break μπορεί να έρθει ευκολότερα  στο τρίτο ματς: «Δεν το γνωρίζω. Επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Ολα τα ματς είναι σημαντικά. Δεν νομίζω πως η Εφές έχει μείνει στην ισοφάριση. Ξέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Το έχουν δηλώσει ήδη κιόλας. Ξέρουν πως μπορούμε να κερδίσουμε μέσα εκεί. Πιστεύω πως θα είναι έτοιμοι. Δεν υπάρχει το σημείο της έκπληξης. Πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο πως το θέλουμε περισσότερο και να κάνουμε αυτά που πρέπει για να νικήσουμε». 

Από την μεριά του ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε πως το πραγματικό πλεονέκτημα στα playoffs είναι να έχει μια ομάδα το πέμπτο ματς στην έδρα της. Επιπλέον επισήμανε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από την Εφές και πρέπει να αποδείξει στο γήπεδο πως αξίζει να προκριθεί. Όσο για το προηγούμενο ματς, σχολίασε πως η έλλειψη συγκέντρωσης κόστισε.

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού και του υπαρχηγού του Ολυμπιακού:

Photocredits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ