17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σφαιρόπουλος: “Με τέτοια άμυνα δεν κερδίζεις εδώ”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν κατά το ήμισυ ικανοποιημένος από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Εξήρε την προσπάθειά τους στην επίθεση, αλλά τόνισε πως έπαιξαν κακή άμυνα κι αυτό ήταν τελικά που τους κόστισε τη νίκη.

"Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Έπαιξε καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε στο τέλος με αυτή την διαφορά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και με μεγάλη συγκέντρωση το παιχνίδι. Επιθετικά ήμαστε πολύ καλοί γενικότερα, όχι μόνο στο ξεκίνημα. Αλλά όταν εδώ στην Μόσχα δεν παίξεις καλή άμυνα, τότε είναι δύσκολο να κερδίσεις μια τέτοια σπουδαία επίθεση, όπως αυτή της ΤΣΣΚΑ. Είχαν 60% στα δίποντα. Επίσης, όταν επιτρέπεις τόσο εύκολους πόντους από το ζωγραφιστό, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις όχι την ΤΣΣΚΑ, αλλά οποιαδήποτε ομάδα. Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για την αναμέτρηση στην έδρα μας. Καλή τύχη στην ΤΣΣΚΑ", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μίλησε:

Για τη νέα μέτρια εμφάνιση του Μπόμπι Μπράουν: "Είναι ποιοτικός παίκτης, αλλά ακόμη προσαρμόζεται στην επιθετική και αμυντική μας φιλοσοφία. Αυτό χρειάζεται χρόνο. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να έρθει στην μέση της χρονιάς και να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα στις αρχές του παιχνιδιού μας. Έχει ποιότητα, μπορεί να δώσει περισσότερα στην ομάδα και περιμένω να το κάνει στα επόμενα παιχνίδια".

Για τη φετινή πορεία της ΤΣΣΚΑ: "Τα στατιστικά δείχνουν την πραγματικότητα. Η ΤΣΣΚΑ έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις καθ' όλη την διάρκεια της κανονικής περιόδου και αξίζει να είναι πρώτη. Είναι πάντα φαβορί για το φάιναλ φορ και για να κερδίσει το τρόπαιο". 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ