27.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σφαιρόπουλος: “Καλή αντίδραση μετά τη Γαλατά”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός λίγα 24ωρα μετά την ήττα-σοκ από τη Γαλατασαράι. Κι αυτό ήταν κατά τη γνώμη του το πιο σημαντικό στοιχείο που ανέδειξε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

"Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Παλέψαμε και κάναμε μία καλή προσπάθεια συνολικά", είπε. "Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, πέσαμε λίγο στην δεύτερη περίοδο, αλλά ήμασταν εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε καλή αντίδραση ύστερα από μία κακή ήττα, όπως εκείνη από την Γαλατασαράι.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και η κανονική περίοδος φτάνει στο τέλος της. Μένουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι ώστε να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Έρχεται μία απαιτητική εβδομάδα στην Ευρώπη με δύο δύσκολα παιχνίδια. Κοιτάζουμε πρώτα τον Ερυθρό Αστέρα και μετά την Ρεάλ. Πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και στις δύο αυτές αναμετρήσεις". 

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τα Τρίκαλα και μετά τη λήξη του δήλωσε: "Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά την ήττα από την Γαλατασαράι. Θέλαμε να βγάλουμε ενέργεια και καλές φάσεις. Πήραμε αρκετά ριμπάουντ και κυριαρχήσαμε σε αυτόν τον τομέα. Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα τελείωσε, όμως. Έρχεται δύσκολη εβδομάδα με δύο παιχνίδια στην Ευρώπη. Κοιτάμε μόνο αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα και μετά θα ασχοληθούμε με την Ρεάλ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ