22.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σφαιρόπουλος και Ντόρσεϊ βλέπουν την ομάδα

Η νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε ελληνική σφραγίδα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο και το κλειδί της αλλαγής της άμυνας από το δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά και τα όσα έκανε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 30 πόντους και προσωπικό ατομικό ρεκόρ στην Ευρωλίγκα.

Ο Ντόρσεϊ δήλωσε πάντως πως συνολικά δεν πιστεύει πως ήταν το καλύτερο παιχνίδι του: "Βγήκα επιθετικά στο παιχνίδι, βρήκα το σουτ νωρίς και συνέχισα στον ίδιο δρόμο. Ήταν μια δύσκολη νίκη για την οποία χρειάστηκε να παλέψουμε και την οποία χρειαζόμασταν. Όχι, δεν ήταν συνολικά το καλύτερό μου παιχνίδι. Ήμουν καλός επιθετικά. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε ως ομάδα σε αυτόν τον δρόμο.  Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να ανέβουμε στη βαθμολογία για να φτάσουμε στα πλέι οφ. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε αμυντικά για να φτάσουμε ως εκεί".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε: "Νομίζω, πως με εξαίρεση την πρώτη περίοδο, που δεν ξεκινήσαμε καλά, παλέψαμε σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα, εμπειρία, παίκτες που παίζουν πολύ καιρό μαζί με τον ίδιο προπονητή, την ίδια φιλοσοφία. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και μας άξιζε η νίκη, αν και ήταν ένα παιχνίδι ανοιχτό ως το τέλος του".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ